از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا کنون از ۱۵ هزار مرکز عرضه موادغذایی و آشامیدنی در هرمزگان بازدید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،ماشاالله مریدی مدیر گروه سلامت محیط کار مرکز بهداشت هرمزگان گفت: از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی تا کنون از ۱۵ هزار مرکز عرضه موادغذایی و آشامیدنی در هرمزگان بازدید شده است.

وی افزود:در این بازدید‌ها ۵۰۰ تذکر بهداشتی به مراکز داده شد و ۵۶ مرکز هم تعطیل شدند.

مدیر گروه سلامت محیط کار مرکز بهداشت هرمزگان گفت:بیشترین تخلف در مراکز عرضه و توزیع موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بوده است.

ماشاالله مریدی افزود: رعایت نکردن بهداشت محیط و تجهیزات کاری از بیشترین مشکلات این مراکز است.

وی گفت: طرح سلامت نوروزی از ۱۵ اسفند پارسال آغاز شده است و تا ۱۵ فروردین ادامه دارد.

در این طرح ۷۷ گروه کارشناسان بهداشتی شرکت دارند.

مردم می‌توانند با شماره گیری سامانه ۱۹۰ شکایت‌های خود را مطرح کنند.

انتهای پیام/ف

بازدید از  مراکز عرضه و توزیع موادغذایی هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.