به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سیدهدایت موسوی، مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک گفت: محدودیت منابع آب در بخش کشاورزی ، روش آبیاری تحت فشار را به مهمترین گام برای مدیریت مصرف آب تبدیل کرد و در این راستا 700 هکتار از مزارع اندیمشک از روش آبیاری سنتی پرمصرف به روش تحت فشار تبدیل شد.
وی بیان داشت: در سال زراعی جاری بیش از 6هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به زیر کشت سبزی و صیفی رفت که بیش از 13 هزار و 600 تن محصول خیار و گوجه و 7 هزار تن کلم از سطح 130 هکتار مزارع کشاورزی اندیمشک برداشت شد.
موسوی افزود: برداشت یک هزار و 700 تن نعناع از سطح 25 هکتار از مزاع شهرستان برداشت و محصول کلم برداشت شده در سال زراعی جاری نسبت به پارسال افزایش قابل توجهی داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک در پایان گفت: یکی از مهمترین دغدغه های کشت بهاره و تابستانه را کمبود منابع آب آب است و از کشاورزان خواستار استفاده از روش های نوین درمدیریت منابع آب و استفاده بهینه از آب کمک کنند.
انتهای پیام/م