بسیاری از افراد چای را برای رفع خستگی، افزایش شادابی و نشاط یا از بین بردن خوابآلودگی مینوشند و حتی بسیاری از دانشمندان بر این باورند که چای میتواند روی کلسترول، نقرس، دیابت، عضلهها و کلیهها اثرات مثبتی داشته باشد و یا از رشد باکتریهایی که موجب از بین بردن لثهها میشوند، جلوگیری کند.
حساسیت برخی افراد در خرید چای تا حدی زیاد است که برای یافتن یک چای خوب بسیاری از فروشگاهها و مغازه را میگردند و چایهای گوناگونی را تست میکنند تا بتوانند به آن کالایی که مدنظرشان است برسند.
بطور کلی شاید بتوان نکاتی را در زمان خرید چای مد نظر قرار داد تا بعد از خرید از نوشیدن آن لذت برد.
در این میان برخی افراد هستند که به چایهای بستهبندیشده اعتماد نمیکنند و معتقدند بدترین نوع چای در بستهها گنجانده شده اند!
اما این مساله نمیتواند درست باشد، چون بسیاری از چایهای بستهبندی شده کیفیت مناسبی دارند و حتی از چایهای فله ای موجود در بازار هم بهترند.
پس اگر شما تا به حال جزو مشتریان چایهای فله بودهاید، باید بدانید اغلب این چایها با قرار گرفتن در محیطهای آلوده و فضاهای باز ضمن اینکه غیربهداشتی اند به مرور زمان کیفیت خود را از دست میدهند.
در زمان خرید چای فلهای به درشتی چای دقت کنید.
بوی چای حرف اول را در حدس طعم و مزه چای میزند، اما به هر حال، تا زمانی که چای را دم نکنیم نمیتوانیم جلوتر از این برویم.
رنگ سیاه چای هم مشخصه دیگر مرغوب بودن آن است.
آیا تقلبی یا طبیعی بودن چای را میتوان از روی ظاهرش تشخیص داد؟
این نکته را مد نظر قرار دهید که، تا زمان دم نکردن چای نمیتوانید متوجه اصل یا تقلبی بودن آن شوید.
بعد از آن که چای را دم کردید میتوانید با کیفیت رنگ، بو ، طعم و عطر آن، اصل یا تقلبی بودنش را مشخص کنید که این کار نیز تنها مخصوص تسترهای حرفهای چای است!
انتهای پیام/