به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این بسته خبری مهم ترین رویدادهای کمیته امداد امام خمینی(ره) در خرداد ماه 96 را مشاهده کنید.
ابوالقاسم رستگار مدیر کل امور اجرایی مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در حال حاضر 10 هزار کودک یتیم در 20 استان کشور فاقد حامی هستند. روزانه باید 4 میلیارد تومان درآمد کسب شود تا بخشی از نیازها را بتوان رفع کرد و این درآمد باید به رقم یک هزار و 730 میلیارد تومان برسد در حالی که اعتبارات موجود فقط 25 درصد نیازها را رفع میکند و در تلاش هستیم این میزان بیشتر شود.
سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت:اولویت برخورداری از خدمات مسکن با مناطق روستایی، محروم، مرزی، شهرستانهای زیر ۱۰۰ هزار نفرجمعیت و مناطق در معرض آسیب بلایای طبیعی است. همچنین در سال ۹۵ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان برای تامین مسکن مددجویان هزینه شده است، اعتبار حوزه مسکن کمیته امداد در سال ۹۶ با استفاده از اعتبارات دولتی، جمع آوری صدقات، مشارکت خیران و منابع اختصاصی این نهاد در سال ۹۶ به یک هزار میلیارد تومان افزایش پیدا خواهد کرد.
جعفر رحیمی مدیر کل اداره بهداشت، درمان و تأمین بیمه کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت:صندوق بیمه عشایر از سال 89 تا کنون به تعهدات خود در قبال کمیته امداد عمل نکرده است. از سال 89 تا91 دولت ریالی بابت حق بیمه این افراد به کمیته پرداخت نکرد اما ناگهان در سال 92 اعتباری تزریق کرد که توانستیم حق بیمه سال های 93 و 94 را بابت 140 هزار نفر پرداخت کرده و اشتباه خود را تکرار کنیم، چراکه همچنان صندوق تعهدی را پرداخت نکرد و حتی به فوتیها مستمری نداد و از سال 89 به تعهدات خود عمل نکرد.
سید پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در مراسم امضای تفاهم نامه با بانک ملی گفت: بانک ملی امسال متعهد به پرداخت ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به منظور ایجاد اشتغال و توانمند سازی مددجویان کمیته امداد شده است.
وی افزود: تعامل و همکاری بانک ملی با این نهاد موجب شده است که سقف تسهیلات پرداختی در سال جاری به ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) سال گذشته تعهد بانک ملی برای ارائه تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است که با افزایش ۳ برابری این مبلغ در سال جاری به ۹۰۰ میلیارد تومان رسید.
محمد امید معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: مبلغ 3 هزار و 300 میلیارد تومان در سال 96 برای حمایتهای مالی از مددجویان کمیته امداد در نظر گرفته شده است. در سال 95 تعداد یک هزار و 240 هزار مورد بازدید از طرحهای اشتغال توسط بازرسان و متخصصان در هر رشته انجام و مشاورههای لازم به مددجویان ارایه شده است و در این راستا به منظور فنی و تخصصی تر شدن نظارتها، سامانهای طراحی و به زودی راه اندازی میشود تا ناظران پس از اعمال اصلاحات بر طرحها، اطلاعات لازم را در سیستم ثبت کنند.
محسن ولیئی مدیر کل کمیته امداد استان تهران گفت: مبلغ 15 میلیون تومان وام کشاورزی به افراد غیرنیازمند و 30 میلیون تومان به نیازمندان پرداخت میشود.
وی افزود: با همکاری وزارت جهاد کشاوری مبلغ 104 میلیارد تومان وام توسط 7 بانک عامل در اختیار غیر نیازمندان و گروههای بیکار متقاضی برای فعالیت در حوزه کشاورزی قرار می گیرد که سقف آن 15 میلیون تومان و با کارمزد 4 درصد خواهد بود.
امیر عذیری معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد استان تهران گفت: طرح استعدادسنجی تا پایان سال ۹۶ به بیش از ۱۶ هزار مددجوی مستعد اشتغال خدمات آموزشی ارایه میشود. طرح استعداد سنجی شغلی از طریق ایجاد بانک اطلاعاتی کامل از وضعیت مددجویان شامل اطلاعات جمعآوری شده میدانی، گزارش تحلیلی مددکار خانواده، گزارش تخصصی کارشناسان اشتغال و پیشنهادات در خصوص میزان آموزشهای مورد نیاز، سنجش، میزان استعداد درونی و توانایی جهت اشتغال انجام میشود، شغلهای پیشنهادی برای مددجویان مستعد اشتغال بر اساس استعداد و آموزشهای فردی این افراد است.
امیر عذیری معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد استان تهران گفت: بیش از 2 هزار و 500 فرصت شغلی برای مددجویان واجد شرایط تحت حمایت کمیته امداد استان تهران در سال گذشته با اعتبار حدود ۴۰ میلیارد تومان ایجاد شد. بازارچه عرضه تولیدات خودکفایی زنان سرپرست خانوار با هدف معرفی و فروش دستاوردهای تولیدی خانوادههای تحت حمایت به مدت یک هفته میزبان بازدید کنندگان است.
علی محمد ذوالفقاری معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: حدود یکصد و 19 هزار حامی در سال 95 به جمع حامیان کمیته امداد در کشور افزوده شده است. همزمان با ماه مبارک رمضان سفره های اطعام نیکوکاران با پخش غذای گرم و پرداخت کمک های نقدی برپا شده و بستههای غذایی متناسب با نیاز ماهانه نیازمندان توزیع میشود.
علی ربیعی وزیر رفاه اعلام کرد حداقل پرداختی به مددجویان در قالب مستمری تا 5 برابر افزایش مییابد بنابراین سیاستهای حمایتی مقطعی نیست بلکه دائمی خواهد بود. شناسایی افراد نیازمند آغاز شده و به صورت پایلوت ادامه مییابد، چرا که سیاستهای حمایتی مقطعی نیست بلکه جزو سیاستهای دائمی در این دولت است.
علی کریمی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران گفت:کمکهای کمیته امداد به خانوادههای نیازمند زندانیان در قالب مستمری و کمکهای حمایتی انجام شده است.
وی افزود: زندانی شدن سرپرست خانواده زمینه بروز آسیبهای اجتماعی فراوان برای اعضای خانواده زندانیان را فراهم می کند از این رو خانوادههای نیازمند که سرپرست آنها به دلیل ارتکاب جرایم غیرعمد در زندان هستند تا زمانی که شرایط بازگشت فرد زندانی به خانواده فراهم شود تحت حمایتهای این نهاد باقی میمانند.
انتهای پیام/