به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شانا ، سعید مومنی تصریح کرد: در آغاز دولت یازدهم، به 14 میلیون و 61 هزار خانوار شهری معادل 95 درصد شهرهای کشور گازرسانی شده بود که پیشبینی میشود این رقم تا پایان دولت دوازدهم به 17 میلیون و 744 هزار خانوار افزایش یابد.
وی افزود: در آغاز دولت یازدهم 2 میلیون و 296 هزار خانوار روستاهای کشور معادل 55 درصد از گاز بهره مند بودند که در ابتدای دولت دوازدهم به سه میلیون و 884 هزار خانوار رسید و پیشبینی میشود تا پایان دولت دوازدهم به پنج میلیون و 380 هزار خانوار برسد.
به گفته مومنی، تا پایان بهمن ماه امسال 17 میلیون و 353 هزار خانوار شهری و چهار میلیون و 335 هزار خانوار روستایی زیرپوشش شبکه گازرسانی قرار گرفتند.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز اضافه کرد: با ورود گاز به بخشهای شهری و روستایی زمینهای مناسب برای راهاندازی مشاغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میشود که این موضوع در اجرای تعهدات دولت نیز تاثیر بسزایی دارد.
وی یادآوری کرد: به عنوان مثال گازرسانی به خراسان رضوی از مهمترین پروژههای گازرسانی اخیر بود که در این منطقه ظرفیت مناسبی برای راهاندازی کورههای آجرپزی وجود دارد. پایداری گازرسانی به مازندران نیز فرصت مناسبی برای راهاندازی گلخانهها و توسعه بخش کشاورزی است.
مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز، حجم کل گاز مصرفی در سال 1395 را حدود 191 میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: این رقم صرفهجویی در سوخت مایع را نشان می دهد که به جای سوختن به سوی صادرات هدایت شده است و موجب ارزآوری برای کشور و حفظ محیط زیست میشود.
انتهای پیام/