مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: این نمایشگاه با هدف ارتقای مشارکتهای اجتماعی، ایجاد اشتغال و درآمدزایی، تولید برای جامعه محلی، معرفی هنر زنان و مردان بلوچ و ایجاد فضای مناسب برای بازدید سرمایه گذاران و گردشگران راه اندازی شده است.
طاهره شهرکی افزود: در این مکان دورههای تخصصی، تجاری سازی و آموزش ساخت صنایع دستی و دورههای آموزشی مهارت و کسب و کار برگزار و برای شرکت کنندگان گواهینامه صادر میشود.
وی بیان کرد: ساخت و تجهیز کارگاههای تولیدی صنایع دستی و تامین مواد اولیه آن بر عهده سازمان منطقه آزاد چابهار است تا از این طریق بتوان فضای مناسب برای فروش محصولات ایجاد و به رونق کسب و کار کمک کرد.
وی ادامه داد: با راه اندازی این نمایشگاه بستری مناسب برای عرضه محصولات تولیدی صنایع دستی فراهم شده است و برای عدهای از زنان و مردان هنرمند که توان اجاره و هزینه کلان برای مکان عرضه و فروش صنایع غذایی را ندارند میتواند قوت قلبی برای رونق کسب و کار و اشتغال آنان باشد.
مدیر گردشگری سازمان منطقه آزاد چابهار تصریح کرد: در این نمایشگاه آثار ۱۲۲ نفر از صنعتگران سیستان و بلوچستان در معرض نمایش و فروش گذاشته شده است.
وی ادامه داد: همچنین حدود ۹۰۰ اثر از رشتههای مختلف نظیر صنایع دستی ساخته شده از صدف، سوزن دوزی بلوچی، البسه زنان بلوچ، حصیربافی، سفال کلپورگان، سفال هلنچکان قصرقند و زیور آلات محلی و انواع دکوری خانه برای فروش عرضه شده است.
انتهای پیام/گ