به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشریه «راو استوری» در مطلبی به تلاش عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی برای متقاعد کردن آمریکا برای آغاز یک جنگ دیگر در خاورمیانه پرداخت و نوشت: اگر با دقت به واشنگتن گوش فرا دهید، صدای جنگی دیگر را در خاورمیانه خواهید شنید.
این نشریه سپس به اظهارات «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در نشست روز سهشنبه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل موسوم به «آیپک» پرداخت که باز هم با فرافکنی علیه ایران گفت: «ما باید ایران را متوقف کنیم و این کار را می کنیم.» در واقع این لفاظی ها را شخصی به زبان آورد که در سال 2002 هم به آمریکا گفته بود: اگر صدام حسین را سرنگون کنید، من تضمین می کنم که شاهد تحولات بزرگ مثبتی در منطقه خواهیم بود.
به نوشته این نشریه، قضاوتهای نتانیاهو درباره آنچه آمریکا باید انجام دهد، هم فریبکارانه و هم مملوء از ایراد است. این درحالی است که حتی با وجود این اظهارات فریبکارانه و درحالی که او در تل آویو با اتهامات فساد مواجه شده است، دولت دونالد ترامپ از تصمیمات او استقبال کرده است.
از آغاز سال نوی میلادی، دونالد ترامپ متعهد شد که سفارت آمریکا را از تل آویو به قدس اشغالی منتقل خواهد کرد و با این کار نتانیاهو را هیجان زده و تقریبا کشورهای دیگر را با نگرانی مواجه کرد.
نشریه «راو استوری» به وجود 7 نشانهای که از احتمال راهاندازی یک جنگ از سوی آمریکا در خاورمیانه حکایت دارد، اشاره کرد:
1.تلاش برای تصرف: نقشه سوریه، لبنان و عراق که در سال 1917 ترسیم شده بود، با گذشت یک قرن از آن به لطف اثرات بیثباتکننده اشغال عراق توسط آمریکا در سال 2003 مجددا در حال ترسیم است. به گفته یک کارشناس مطالعات بین الملل، این یک سازماندهی مجدد قدرت در منطقه است که ما نمی دانیم در نهایت اوضاع مربوط به آن چه زمانی آرام خواهد گرفت.
2.اتحاد عربستان و رژیم صهیونیستی: موفقیت ایران از زمان اشغال عراق توسط آمریکا، باعث شده است که عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به فکر اتحاد با یکدیگر بیفتند و تلاش کنند آمریکا را در مقابل ایران قرار دهند. لاورنس ویلکرسون، یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا در دوران ریاست جمهوری جورج بوش اعلام کرد که اسرائیل و عربستان می خواهند بدون اینکه خودشان دخالتی داشته باشند، آمریکا را وارد چنین جنگی کنند.
3.اسرائیل در حال بسیج کنگره: کنفرانس آیپک در واشنگتن تنها یک جنبه از تلاش های رژیم صهیونیستی برای متقاعد کردن آمریکا برای آغاز جنگ بود. لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه کارولینای جنوبی و کریس کونز، سناتور دموکرات دلاویر ماه گذشته میلادی به اراضی اشغالی فلسطین سفر کردند و گفتند که احتمال جنگ در حال افزایش است.
4.خروش خاموش: کالین کاهل، مشاور سیاست خارجی جو بایدن، معاون باراک اوباما اعلام کرد که دونالد ترامپ سیاست خارجی آمریکا را نظامی کرده است. وی همچنین در حساب توییتر خود نوشت دونالد ترامپ به آرامی در حال افزایش تعداد سربازان و پهپادهای آمریکایی در سراسر جهان است.
5.نقص دیپلماسی: دولت دونالد ترامپ ظرفیت لازم را برای مذاکره با دیگر کشورها --حال چه این کشورها دوست باشند و چه دشمن -- از دست داده است. در واقع دولت دونالد ترامپ هرگز قادر نیست مواضع جنگ طلبانه خود را به دستاوردهای سیاسی تبدیل کند. وی حتی اگر بخواهد-- که در واقع نمی خواهد-- نمی تواند به چنین دستاوردهایی برسد.
6.بازار گرمی روزنامه نگاران آمریکایی برای جنگ: به نظر می رسد تنها اقدام دونالد ترامپ که مورد پسند منتقدانش (خبرنگاران) واقع شد، پرتاب یک موشک در ماه آوریل به یک پایگاه نظامی روسیه در سوریه بود. خبرنگار روزنامه بلومبرگ در این خصوص نوشت که «این آغاز یک خط قرمز دیگر است.» روزنامه واشنگتن پست هم از آن با عنوان «پاسخ کوبنده» دولت آمریکا به اقدامات روسیه در سوریه نام برد.
7.نقش جرد کوشنر: در ادامه تلاش های رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی برای منزوی کردن ایران، آنها آموخته اند که فقط نباید برای متقاعد کردن وزارت امور خارجه، وزارت دفاع و یا شورای امنیت ملی تلاش کنند. آنها فقط باید در انتظار ملاقات با «جرد کوشنر»، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ باشند تا سیاست های خود را عملی کنند.
انتهای پیام/
ایران آمریکارو توی طابوت آتش میزنه
مرگ بر آمریکا
مرگ بر امریکا .
پس این فتنه ها مشخصه که خنثی ومنجر به پیروزی اسلام خواهد شد
به امید ظهور مولامون عزیزمان خواهیم جنگید