![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عباس نژادفتحی، مدیر موزه مردمشناسی شوشتر بیان داشت: بیشتراشیا داخل موزه مردم شناسی به مشاغل سنتی شوشتر از جمله مسگری، آهنگری، نمدمالی، خراطی، طنابریسی و... مربوط میشوند که جزو مشاغل منسوخ شدهاند.
وی افزود: وسایل مربوط به چلنگری (آهنگری سنتی) مانند قفلهای قدیمی و باستانی، ابزار دوخت البسه سنتی و قدیمی زنان و مردان، وسایل خانگی مربوط به قبل از انقلاب صنعتی، و نیز آثار مکتوبی که به زودی در معرض دید عموم قرار میگیرند از جمله آثار موجود در موزه اوسونا هستند.
نژاد فتحی عنوان کرد: این موزه در زیر زمین پایگاه جهانی سازههای آبی و تاریخی شوشتر واقع در خانه مرعشی این شهرستان قرار دارد.
وی گفت: اشیای به نمایش گذاشته شده در موزه مردمشناسی زندگی مردم باستان شوشتر را تا 50 سال قبل دربرمیگیرد که شامل اشیایی از نمای كلی زندگی مردم روزگاران قدیم این شهرستان از جمله وسایل كار، آشپزخانه، وسایل غذاخوری، اسباب بازی كودكان و حتی اعتقادی تا تقریباً اوایل دوران صنعتی شدن دنیا از قومیتهای مختلف ساكن در این شهرستان است و تمامی اشیای موزه مردمشناسی شوشتر، كه در خانه تاریخی مرعشی قرار گرفتهاند، به همت مردم و با هزینههای شخصی جمعآوری شدهاند.
مدیر موزه مردمشناسی شوشتر بیان كرد: در این موزه حتی آیینهای مختلف مردم شوشتر همانند مراسم شادی و لباس محلی بومیان به نمایش گذاشته شده است كه از حدود 30 سال قبل تا به حال با هزینه شخصی و حقوق آموزش و پرورش جمعآوری شده است. البته تعداد محدودی از وسایل نیز در این موزه وجود دارند كه اهدایی مردم و ثبت شده به نام آنها است.َ
انتهای پیام/م