مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز در استان اردبیل تشدید می شود.

صادق صالحی، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، افزود: همزمان با ایام نوروز و با توجه به افزایش تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و نیز ورود میهمانان و مسافران نورزی، طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی با ساماندهی 12 اکیپ ثابت و سیار در قالب 25 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی بهداشتی از 26 اسفند تا 15 فروردین سال آینده اجراء می شود.

وی افزود: با توجه به حساسیت وظایف دامپزشکی در جهت ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی این اداره کل با تعامل و همکاری سایر دستگاههای اجرائی استان منجمله ائمه جمعه و جماعات، استانداری، فرمانداری ها، شهرداری ها، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و ... تمهیداتی را برای این مهم در نظر گرفته است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به آماده باش اداره کل دامپزشکی استان و بازرسی بهداشتی از کلیه مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های دامی افزود: ستادهای استانی و شهرستانی با بهره گیری از کلیه امکانات و تجهیزات در اداره کل و شهرستان ها تشکیل شده است.

صالحی با بیان اینکه در این ایام میزان تقاضا برای تأمین فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد از عموم مردم خواست فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر و مورد تائید دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید، انقضاء، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاه ها الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه گزارش های مردمی از موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پرونده های قضایی به مراجع مرتبط ارجاع می گردند به مردم اطمینان داد گوشت قرمز و آلایش خوراکی موجود در بازار که ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف می شود از هر نظر سالم و بهداشتی بوده و مردم می توانند با اطمینان نسبت به تهیه و مصرف آن اقدام نمایند.

صالحی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: از ابتدای سالجاری 47 هزار و 559 مورد بازدید از 3 هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان انجام شده و 222 متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده اند.

وی همچنین از ضبط و معدوم سازی نزدیک به 119 تن فرآورده های خام دامی ناسالم، غیر بهداشتی و تاریخ منقضی در این مدت خبر داد.

به گفته وی کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کارگاههای فرآوری و بسته بندی، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، فروشگاه ها و مراکز عرضه اعم از قصابی ها، مرغ فروشی ها و ماهی فروشی ها، رستوران ها، کترینگ ها از جمله مراکزی هستند که در این ایام تحت کنترل و نظارت بهداشتی خواهند بود.

انتهای پیام/ح

دامپزشکی اردبیل با ساماندهی 12 اکیپ به حال آماده باش است

 

 

برچسب ها: دامپزشکی ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.