سیار گفت:۱۳مرکز مشاوره خصوصی زیر نظر اداره کل بهزیستی قم اقدام به برگزاری جلسه‌های مشاوره با هدف ایجاد صلح و سازش بین زوجین متقاضی طلاق می‌نمایند.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛رضا سیار،فرماندارقم،روزیکشنبه درجلسه شورای پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری قم،گفت:خروجی جلسه مشاوره ازیک تا10جلسه باید ایجاد تفاهم بین زوجین باشد ومنجر به طلاق نشود، درحالی که در موارد زیادی اینگونه نیست.

وی ادامه داد: با تعدادی از افرادی که طلاق گرفته اند صحبت کرده ام،آقایان توضیح می دادند که در مراکز مشاوره بسیار سرد برخورد می شود و با چند سوال تشخیص می دهند که زوجین می توانند به زندگی مشترک ادامه دهند یا نه!

سیار افزود:این افراد می گفتند جلسه های مشاوره برای گرفتن مجدد پول تعیین می شد ولی مشاوران حوصله مشاوره ندارند وزمان کافی برای این امر اختصاص نمی دهند و در واقع مساله ای که در این مراکز دنبال نمی شود، مشاوره، راهنمایی و ایجاد هماهنگی بین طرفین است و در آخر نیز تفاهم زوجین را تایید نمی کنند.

وی بیان کرد: وکلایی که در زمینه طلاق وکالت قبول می کنند نیز تضمینی کار می کنند؛ به این صورت که شرط می کنند این مقدار پول می گیرند تا طلاق را جاری نمایند و خروجی کار همه آن ها به طلاق منجر می شود.

13 مرکز مشاوره خصوصی زیر نظر اداره کل بهزیستی قم اقدام به برگزاری جلسه های مشاوره با هدف ایجاد صلح و سازش بین زوجین متقاضی طلاق می نمایند.

در6 ماه نخست پارسال،20 درصد ودر6 ماه نخست امسال،15درصد پرونده های رسیدگی شده در مراکز مشاوره بهزیستی قم منجر به صلح و سازش شده است.

وی تاکید کرد:باید سازمان های ذیربط باهم افزایی بیشتر نسبت به حل این مسائل پیش روی زوجینی که با هم اختلاف دارند،همت نمایند تا زوجین متقاضی طلاق نسبت به تصمیم خود منصرف شوند و آمار طلاق کاهش یابد.

از سال آینده، ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در کلانترها انجام نمی شود

مدیرکل اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم نیز در این جلسه افزود:در سال جاری 38 برنامه از سوی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم در سطح استان اجرا شده که از نظر قوه قضاییه بیش از95 درصد آن ها محقق شده است.

سعید کاویانی افزود: این معاونت موفقیت های خوبی در زمینه جلوگیری از قاچاق کالا، جرایم کیفری، پیشگیری از طلاق و حاشیه نشینی داشت.

وی در ادامه گفت: درسال آینده هیچ ملاقاتی بین فرزندان طلاق و والدینشان در کلانتری های استان صورت نمی گیرد و تمام این ملاقات ها به مراکز ویژه این امر منتقل می شود.

وی ادامه داد:برای سال آینده36 برنامه در بخش های مختلف فرهنگی و اجتماعی،امنیتی وقضایی،وضعی، قضایی، مردمی و اطلاع رسانی پیش بینی شده است.

کاویانی ابراز امیدواری کرد که استان قم در این زمینه پیشرو باشد و جزو 10 استان برتر محسوب شود.

انتهای پیام /ح

مراکز مشاوره ازدواج به مرکزی برای تامین مادیات تبدیل نشود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار