![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۸ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353240_681.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛سامری نماینده مردم خرمشهر و مینوشهر در مجلس گفت: کاروانهای راهیاننور مایحتاج و خریدهای خود را از بازارهای خرمشهر انجام دهند تا این امر باعث رونق پیدا کردن بازارهای شهرستان شود.
عبدالله سامری ، با تأکید بر اینکه کاروانهای راهیاننور نعمت هستند، افزود: در آستانه ورود کاروانهای راهیاننور به خرمشهر هستیم و ما از مسؤولان این حرکت شایسته انتظاراتی داریم.
وی گفت: انتظار ما این است که زائران و کاروانهای راهیاننور از ظرفیت شهرستان خرمشهر در امر گردشگری استفاده و بهره ببرند.
نماینده مردم خرمشهر و مینوشهر در مجلس افزود: مسؤولان مربوطه در خرمشهر هم باید در این زمینه برنامههای خوبی داشته باشند تا از این ظرفیت بزرگ استفاده کنند.
انتهای پیام/د