به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛محمد بطحایی عصر امروز در حاشیه گردهمایی مدیران کل استانهای آموزش و پرورش و شورای معاونین این وزارتخانه در چابهار در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای کشور ما ایراد خیلی بزرگی است که بعد از ۴۰ سال از انقلاب هنوز در استانی مثل سیستان و بلوچستان با محرومیتهای عمیق در حوزه فضا و تجهیزات آموزشی مواجه هستیم.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هنوز در مرکز استان مدارس کانکسی داریم که بچهها روی زمین مینشینند و تحصیل میکنند. این موضوع ایراد بزرگی برای ما است که باید آن را برطرف کرد.
وی بابیان دلیل انتخاب سیستان و بلوچستان برای برگزاری گردهمایی مدیران کل آموزشوپرورش استانها و شورای معاونین این وزارتخانه، تصریح کرد: علاوه بر مهماننوازی بینظیر مردم این استان، برگزاری این سمینار بهترین ظرفیت برای مدیران آموزش و پرورش است که هم با قابلیتها و ظرفیتهای سیستان و بلوچستان آشنا شوند و هم محدودیتها و مشکلاتی که مردم استان درگیر آن هستند را از نزدیک مشاهده کنند.
بطحایی ادامه داد: حتماً این ظرفیتشناسی به این منتج خواهد شد که از قابلیتهای استانهای دیگر بهویژه استانهای برخوردار که میتواند در رفع محدودیتها و محرومیتهای آموزشی مشارکت کنند، بهره بیشتری ببریم.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرحهای مفصلی برای این موضوع در نظر داریم، افزود: برگزاری این گردهمایی در سیستان و بلوچستان بهانه بسیار خوبی برای توجه بیشتر خیرین است که انشا الله مدیران کل ما وقتی به استانشان برگشتند بتوانند بخشی از این ظرفیت عظیم خیری را به سمت سیستان و بلوچستان برای رفع محرومیتها بهویژه در حوزه فضاها و تجهیزات آموزشی هدایت کنند.
محرومیتهای آموزشی سیستان و بلوچستان با بودجههای دولتی رفع نمیشود
وی تصریح کرد: محرومیت بهویژه در سیستان و بلوچستان آنقدر زیاد است که از محل اعتبارات دولتی نمیتوان به این زودیها امیدوار بود که این محرومیتها کاملاً برطرف شود. البته دولت تلاش میکند و توجه جدی بهویژه به سیستان و بلوچستان داشته است بهطوریکه در سال ۹۶ اعتبارات ویژهای برای فضاهای آموزشی این استان پیشبینی شد درحالیکه برای هیچ استان دیگری همچین اعتبار خاصی در بودجه مد نظر نبوده است.
بطحایی ادامه داد:، اما علیرغم همه این تلاشها آموزش و پرورش صرف اتکا به بودجههای دولتی نمیتواند این محرومیت را برطرف کند. ازاینرو از همه بخشهای دولتی و غیردولتی، مؤسسات، بنگاههای تولیدی و خدماتی کشور، نهادهای عمومی و دولتی درخواست میکنم که حداقل در حد ساخت یک مدرسه کوچک سه یا چهار کلاسه در سیستان و بلوچستان به رسالت اجتماعی خود عمل کنند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: اگر این ایفای مسئولیت اجتماعی عملی شود، حتماً ما در ظرف دو تا سه سال میتوانیم چهره آموزشی استان را تغییر دهیم و سیستان و بلوچستان همچون گذشته که بهعنوان سرآمد در آموزش و پرورش مطرح شود.
انتهای پیام/پ