به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،امیرهوشنگ وحیدی فر با اشاره به اینکه شرکت سیمرغ تنها واحدی در استان اصفهان است که یکی از سالن های تولیدی را به تولید تخم مرغ امگا ۳، E و سلنیوم اختصاص داده است، اظهار داشت: این مسئله می تواند تاثیر بسزایی در سلامت جامعه داشته باشد که مجامع علمی می توانند این مسئله را تصدیق کنند.
وی افزود: یکی از دلایل خوش طعمی تخم مرغ سیمرغ ، استفاده از دان با کیفیت و شبکه به روز و گسترده توزیع است که سبب شده تخم مرغ تازه به دست مصرف کننده برسد. ایشان در خصوص استفاده از دان با کیفیت گفتند استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه و با کیفیت بسیار بالا مستلزم هزینه های سنگینی می باشد که شرکت سیمرغ این امر را برای ایجاد طعم بهتر و ماندگاری بالای تخم مرغ و حفظ کیفیت محصول خود این امر را انجام می دهد.
مدیرعامل شرکت سیمرغ در استان اصفهان تصریح کرد: رنگ زرده تخم مرغ با دادن ذرت در جیره ی طیور و استفاده از برخی رنگ دانه های طبیعی که در گل همیشه بهار و فلفل قرمز وجود دارد و برخی شرکت های معتبر دنیا این رنگدانه ها را تولید کرده اند، بوجود می آید. این تغذیه نه تنها هیچ اشکالی برای مصرف طیور ندارد بلکه بدلیل داشتن بتاکاروتن که پیش ساز ساخت ویتامین A می باشد ارزش غذایی تخم مرغ را هم افزایش می دهد.
وی با بیان اینکه مصرف سرانه تخم مرغ در ایران ۱۱ کیلوگرم بیشتر نیست، افزود: در صورتیکه در کشورهای پیشرفته ای که هیچ گونه مشکلات سوءتغذیه ای ندارند مصرف تخم مرغ به صورت سرانه تا ۲۲ کیلوگرم هم می رسد.
وی با اشاره به اینکه از بین هر یک هزار مرغ یک مرغ وجود دارد که تخم مرغ دو زرده تولید می کند و این هم به علت شرایط ژنتیکی است، گفت: برخی مرغ ها تخم دو زرده تولید می کنند و باید این مسئله را گفت که ابتدای تولید مرغ، به دلیل اینکه بالانس هورمونی هنوز ایجاد نشده است، تخم مرغ دو زرده بیشتری تولید می شود اما هرچه سن مرغ افزایش یابد این بالانس هورمونی به وجود می آید و تعداد تخم مرغ دو زرده ای که تولید می شود، کمتر است.
وحیدی فر با بیان اینکه بروز بیماری آنفلوآنزای پرندگان منجر به حذف ۲۵ میلیون مرغ تخم گذار در سطح کشور شد که تاثیر به سزایی در کاهش تولید داشت و روند عرضه و تقاضا را به هم ریخت، اظهار داشت: وقتی عرضه کم باشد و سطح تقاضا بالا باشد این مشکل افزایش قیمت به وجود می آید اما با توجه به سیاست های شرکت سیمرغ با اینکه سال گذشته لطمه زیادی بابت آنفلوآنزا خوردیم ولی سعی کردیم با اقدامات خود بازار را در سح استان تنظیم کنیم.
وی ادامه داد: سال جاری با همت زیاد واحدهای یک و دو اصفهان توانستیم یک میلیون و ۲۰۰ قطعه مرغ تخم گذار را به گردنه تولید بیاوریم و برای جلوگیری از افزایش قیمت با عرضه تخم مرغ حمایتی در بازار، توانستیم ۲۰۰ تن تخم مرغ حمایتی در بازار اصفهان عرضه کنیم.
مدیرعامل شرکت سیمرغ در استان اصفهان اضافه کرد: البته در کنار تولید سعی کردیم بازار را هم رصد کنیم که به دست مصرف کننده و قشر آسیب پذیر برسد و این کار دو ماه است که انجام شده و آن را با شدت و میزان بیشتر ادامه خواهیم داد که مورد قدردانی اتحادیه و مراجع ذیصلاح مربوطه هم قرار گرفتیم.
همچنین مرتضی غلامی، مدیرعامل شرکت تعاونی کشاورزی واحدهای مرغ تخم گذار استان اصفهان هم در خصوص نرخ تخم مرغ سیمرغ در سوپرمارکت ها، اظهار داشت: گرانی تخم مرغ مربوط به سوپرمارکت ها است و ربطی به واحدهای سیمرغ ندارد و با توجه به اطلاعات قیمت ها، کاملا بروی قیمت های آنها در مزارع واقف هستم.
انتهای پیام/م