وی اظهار کرد: مرکز تحقیقات چشم پزشکی و بیماری های چشمی رسالت اصلی خود را حوزه انفورماتیک و اطلاع رسانی میداند و این انجمن در نظر دارد با پیشرفت علوم در کل دنیا حوزه علم چشم پزشکی را رصد کند و جدیدترین مطالعات نظیر ژن درمانی و ژنتیک را در سمینارهای داخلی راه دهد تا محققان کشور از حوزه های بین المللی عقب نمانند.
پاکدل گفت: کشور ما در حوزه ژن درمانی بیماری های چشمی گام های خوبی برداشته اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب هنوز جای کار زیادی داریم.
وی ورود محصولات ژنتیکی در درمان بیماری شبکیه را گام نوید بخشی در حوزه درمان دانست و افزود: با بهره مندی از این دارو عملکرد دید در افراد کم بینا بهتر میشود اما این روش برای تمام افراد به کار گرفته نمی شود زیرا علل نابینایی در کشور متعدد است و در به کارگیری داروها باید پزشک متخصص روی موضوعات گوناگون کار کند.
فوق تخصص جراحی پلاستیک چشم اظهار کرد: مرکز تحقیقات چشم پزشکی در اطلاع رسانی مرز دانش است و در این راستا با اعطای جایزه و گرنت در راستای ایجاد و تقویت همکاری های بین المللی در نظر دارد تا محققان داخلی با بهره مندی از علم روز دنیا در رفع مشکلات بیماران کشور گام بردارند.
وی در پایان، دومین همایش بهاره چشم پزشکی را گام مهمی در تجمیع آخرین یافته های محققان عنوان کرد و افزود: امیدواریم با هم اندیشی محققان خارجی و داخلی شاهد ارائه خدمات بیشتر و بهتری به هموطنان کشور باشیم.
انتهای پیام/