به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ محمود بهنیا مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به ضرورت تغذیه سالم در ایام نوروز گفت : بسته بندی شیرینی ها باید داری مجوزهای وزارت بهداشت و علامت استاندارد باشد ، از خرید شیرینی از دست فروش ها خودداری کرده و این مواد را از قنادی های دارای مجوز تهیه نمایید.
وی افزود :آجیل هایی كه كرم زده و مرطوب باشد برای خرید مناسب نیست و به طور معمول تخمه هایی که به دست رنگ پس بدهند یا پسته هایی که بیش از حد قرمز باشند، از نمونههاي آجیل های رنگی، نامرغوب و غیربهداشتی هستند.
محمود بهنیا تصریح کرد : از تهیه انواع آجیل از دست فروش ها خودداری نمایید و آجیل را از محل های مشخص، مراكز آجیل فروشی ثابت و دارای مجوز آجیل فروشی و یا قنادی های دارای مجوز تهیه كنید.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: شهروندان می توانند همه روز هرگونه موارد مشکوک بهداشتی را به سامانه190 اطلاع دهند تا ماموران بهداشتی وارد عمل شده و مداخله کنند.
انتهای پیام/آ