نائب رئیس دوم کمیسیون عمران گفت: میانگین سن ناوگان هوایی در ایران ۲۳ سال می‌باشد و این درحالی است که این میانگین درکشور‌های همسایه ما به ۷ سال می‌رسد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛سید هادی بهادری نماینده مردم ارومیه و نائب رئیس دوم کمیسیون عمران در مورد عملکرد وزارت راه و شخص وزیر افزود: در سانحه هوایی اخیر نمی‌توان گفت که اشکال مدیریتی یا سیستمی محرز و وزارت راه به آن مبتلا باشد، و باید بعد از بررسی جعبه سیاه در این مورد اظهار نظر کرد.

وی اظهار کرد: با توجه به سانحه هوایی که اخیرا روی داده است با توجه به توضیحاتی که مسئولان امر در این باره دادند، فرودگاه یاسوج اقدامی برای نشستن هواپیما نکرده بود، چون هواپیما وارد محدوده نشستن نشده بود. در حقیقت وضعیت جوی به گونه‌ای بوده است که خلبان فکر کرده کوه را رد کرده و حقیقتاً هنوز مشخص نیست که چرا هواپیما به کوه خورده است.

نائب رئیس دوم کمیسیون عمران گفت: علیرغم انتقاداتی که وجود داشت، سیاست نوسازی ناوگان هوایی یکی از سیاست‌های بود که در چند سال اخیر وزیر راه دنبال می‌کرد و این حادثه نیز نشان داد که سیاست وزیر در نوسازی ناوگان سیاست درستی است.

وی افزود: نوسازی ناوگان هوایی موجب شد که مردم در استفاده از ناوگان هوایی قوت قلب بیشتری پیدا کنند.

وی با تاکید به اینکه تحریم‌ها عامل اصلی عدم نوسازی ناوگان هوایی کشور است و نقش حداکثری را در این رابطه دارند، گفت: توجه داشته باشید که هواپیما در دنیا توسط کشور‌های محدودی ساخته می‌شود و برند‌های معتبر ساخت هواپیما، چون ایرباس، در سایه تحریم‌ها قرار دارند. از سوی دیگر هواپیما‌هایی که ساخت کشور‌های دیگر، چون چین و روسیه هستند مقبولیت چندانی ندارند و ما در کشور به دنبال تهیه بهترین امکانات برای مردم هستیم.

نماینده مردم ارومیه با اشاره به اینکه میانگین سن ناوگان هوایی در ایران ۲۳ سال است و این درحالی است که این میانگین درکشور‌های همسایه ما به ۷ سال می‌رسد، گفت: طبیعی است که این موضوع صدمات زیادی به صنعت حمل و نقل هوایی ایران می‌زند.

وی افزود: باید عملکرد وزیر را در همه حوزه‌های وزارتخانه مورد بررسی قرار داد. به عنوان مثال در چند سال اخیر میزان تلفات جاده‌ای در کشورمان کاهش یافته است از ۲۳ الی ۲۴ هزار نفر به ۱۳ الی ۱۴ هزار نفر رسیده است. البته این میزان هم زیاد است، اما نسبت به گذاشته، این وزارتخانه توانسته است کاهش ۱۰ هزار نفری تلفات در حوزه جاده‌ای داشته باشد که این امر امیدوار کننده است.

بهادری اظهار کرد: همچنین در حوزه حمل و نقل ریلی شاهد توسعه ریل در شهر‌های مختلف کشور هستیم. اما در نظر داشته باشید که وزارت راه و شهرسازی وزارتخانه بسیار بزرگی است و با وجود ۲۲ معاونت و ریاست سازمان برای یک وزارتخانه با یک وزیر کار چندان آسانی نیست.

نائب رئیس دوم کمیسیون عمران با تاکید بر اینکه کلیه اقدامات عمرانی و زیرساختی در حوزه وزارت راه و شهرسازی صورت می‌گیرد یا به نحوی به آن مرتبط است گفت: عرض و طول این وزارتخانه به لحاظ بزرگی بسیار زیاد است و کنترل چنین مسئولیتی کار ساده‌ای نیست.
انتهای پیام/ن.م
 

شاهد توسعه ریل در شهر‌های مختلف کشور هستیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.