به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید هدایت موسوی، مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک با اشاره به تولید بیش از 13 هزار و 600 تن محصول خیار و گوجه از اراضی کشاورزی این شهرستان اظهار کرد: این محصولات بارگیری و روانه بازار مصرف شدند.
وی در ادامه با بیان اینکه 180 هکتار از اراضی این شهرستان به کشت خیار اختصاص داده شده است بیان داشت: 3 هزار و 600 تن خیار در این اراضی تولید شد.
موسوی تصریح کرد: از سطح 400 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک 10 هزار تن گوجه برداشت و روانه بازار گردید.
مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک افزود: بطور میانگین در کشت پاییز و زمستان سال جاری 107 هزار تن سبزیجات غده ای و میوه ای در این شهرستان تولید شد.
این مقام مسئول در ادامه اذعان داشت: امسال 300 هکتار به کشت محصولات جالیزی مانند هندوانه، خیار، کدو، خربزه و طالبی اختصاص یافت که پیش بینی می شود 8 هزار تن محصول تولید شود.
سید هدایت موسوی در ادامه با اشاره به محدودیت های آب در بخش کشاورزی گفت: روش آبیاری تحت فشار مهم ترین گام برای مدیریت مصرف آب در این بخش است.
وی اظهار داشت: به همین منظور 700 هکتار از اراضی زیر کشت از روش سنتی پرمصرف به روش تحت فشار تبدیل شدند.
انتهای پیام/گ