سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: بیش از ۵۰ درصد از گوشت مرغ مازاد بر نیاز مرغداری‌های استان به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛علی شاپور زاده سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان، میزان سالانه تولید گوشت مرغ در استان را ۶۲ هزار تن اعلام کرد.

به گفته شاپور زاده، در حال حاضر ۴۲۲ واحد مرغداری مرغ گوشتی با ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه در استان فعالیت دارند که این واحد‌ها ماهیانه ۵ هزار و ۲۰۰ تن گوشت مرغ تولید می‌کنند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان ظرفیت تولید مرغ مادر در استان را یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بیان کرد.
به گفته شاپور زاده سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۵ کیلو گرم در سال و قزوین، سیزدهمین استان تولید گوشت مرغ در کشور است.

انتهای پیام/

سالانه ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.