رئیس شبکه دامپزشکی خمین از جوجه ریزی در دی و بهمن برای تامین مرغ شب عید خبر داد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ علی اصغر حمزلو رئیس شبکه دامپزشکی خمین گفت: به منظور تامین نیاز بازارمرغ شب عید در ۵۰ واحد مرغداری‌های گوشتی این شهرستان در دی و بهمن جوجه ریزی شده است تا کوشت سفید مرغ مصرفی بازار در ایام شب عید و ایام نوروز تضمین شود.

حمزلو با بیان اینکه در میزان جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی شهرستان خمین ۸۵۰ هزار قطعه بوده است پیش بینی کرد از این میزان ۲ هزار و ۲۰۰ تن گوشت سفید مرغ بدست آید و برای تامین نیاز بازار شب عید عرضه شود.

وی با اشاره به اینکه خمین رتبه دوم تولید گوشت سفید مرغ استان مرکزی را دارد اضافه کرد: شهرستان خمین علاوه بر تولید گوشت مصرفی خود مازاد تولید شهرستان  را که حدود ۷۰ درصد است را به استان‌های دیگر از جمله قم، تهران و خوزستان می‌فرستد.

 تولید به موقع کوشت مرغ  در شهرستان خمین علاوه بر بازار شب عید این شهرستان بازار شب عید استان مرکزی هم تضمین می شود.
در شهرستان خمین صد و یازده واحد مرغداری گوشتی فعال هستند که ظرفیت جوجه ریزی ان‌ها در هر دوره یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه است.

انتهای پیام / ج

جوجه ریزی در دی و بهمن برای تامین مرغ شب عید خمین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.