به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،داوود صمصام پور رئیس بنیاد نخبگان هرمزگان گفت: در این جشنواره ۸۱ طرح و اختراع از استانهای هرمزگان، فارس، خوزستان، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد و دیگر استانها حضور دارد.
وی افزود: در مرحله نخست ۱۶۰ طرح و اختراع به دبیرخانه بنیاد فرستاده شد که پس از داوری ۸۱ طرح به این جشنواره راه یافت.
رئيس بنياد نخبگان هرمزگان گفت: ۴۰ درصد طرحها و اختراعات در بخش پزشکی، تجهیزات پزشکی و علوم دارویی و بقیه در بخشهای مهندسی برق و الکترونیک، شیمی و مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر و آی تی، کشاورزی و صنایع غذایی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و متالوژی و پلیمر، نفت گاز و پتروشیمی و تجاری سازی است.
صمصام پور افرود :۳۱ درصد طرحها از استان هرمزگان و بقیه از استانهای دیگر است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان کشور در مراسم آغاز به کار این جشنواره گفت:این بنیاد در مراحل شناسایی برترینهای دانش آموزی، دانشگاهی و نخبگان و سرآمدان از آنان حمایت میکند.
محمدصالح ترکستانی افزود: تلاش بر این است که طرحهای کارآفرینی در کشور با همکاری نخبگان توسعه و تقویت شود.
وی گفت:تقویت طرحهای کارآفرینی میتواند در حل بسیاری از مشکلات نقش مهمی داشته باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد ملی نخبگان گفت:از نظر ما نخبه کسی است که بتواند خدمتی در جامعه انجام دهد و مشکلی را برطرف کند.
آیت الله نعیم آبادی نماینده، ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم گفت:اعتماد به نفس، صبر، تلاش و استقامت از عوامل درخشش یک نخبه است.
حسین هاشمی تختی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت:بنیاد ملی نخبگان سهم بسیار مهمی در اجرایی و عملیاتی شدن طرحها و ایدهها دارد.
رئوفی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار هرمزگان هم گفت: تکیه بر طرحهای خلاقانه و کارآفرینی نقش مهمی در افزایش اشتغال دارد.
امضای تفاهمنامه بنیاد نخبگان هرمزگان با برخی از دانشگاهها و مراکز علمی و دستگاههای اجرایی استان و رونمایی از کتاب آوای دریا با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و بنیاد نخبگان از دیگر برنامههای این مراسم بود.
جشنواره منطقهای اختراعات و ابتکارات رویش خلیج فارس (پهنه جنوب کشور) تا فردا عصر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برای بازدید عموم برپاست.
انتهای پيام/ف