به گزارش حوزه افغانستان گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛«بهروز آقایی» مدیر کل بنادر و دریانوردی چابهار از پهلوگیری پنجمین کشتی حامل گندم ترانزیتی در این بندر خبر داد و گفت: ورود این کشتی در راستای توافقنامه سه جانبه هند، ایران و افغانستان و سفر رییس جمهور به کشور هندوستان انجام شده است.
وی افزود: تاکنون تعداد 3000 دستگاه کانتینر وارد بندر چابهار شده و بیش از 2400 دستگاه کانینر از این محموله به کشور افغانستان ارسال شده است.
مدیرکل بنادر استان در ادامه اظهار کرد: این ظرفیت در آینده افزایش یافته و امکان ترانزیت کالاهای بیشتری از هند فراهم میشود.
وی با اشاره به اینکه اقدامات چشمگیری طی چند سال اخیر در جهت توسعه و رشد بندر چابهار صورت گرفته و این اقدامات تغییرات مثبتی در روابط این بندر با کشورهای همسایه داشته،افزود: تلاش برای تبدیل بندر چابهار به یک بندر ترانشیپی و ارایه خدمات ترانشیپ و حمل فیدری به سایر بنادر منطقه اولویت اصلی این سازمان است.
آقایی خاطرنشان کرد: از اقدامات ما در بندر چابهار برای ترانزیت و ترانشیپ کالا تسهیل قوانین و مقررات ورود کالاهای ترانزیتی کشاورزی و نباتی با هدف سرعت و کاهش هزینه های حمل از طریق کشور با اهتمام به صیانت از منابع کشاورزی و باغی کشور با توجه به بازار صادرات و واردات کالای کشاورزی بوده و همچنین تلاش برای تقویت بخش خصوصی حمل و نقل زمینی و حذف موانع اداری در استفاده از ناوگان داخلی و خارجی است.
وی گفت: بندر چابهار با داشتن مزایا و ظرفیت های بالقوه در مسیر توسعه ترانزیتی قرار دارد و این بندر اقیانوسی به عنوان پل دسترسی به کشور های اسیای میانه مورد توجه ترانزیتی و ترانشیپی کشورهای منطقه قرار گرفته است.
وی در همین رابطه اضافه کرد: در صدد هستیم که با ایجاد مشوق های لازم به خطوط کشتیرانی با دایر کردن خط کشتیرانی به مقصد بندر چابهار باعث کاهش هزینههای حمل دریایی و کاهش قیمت تمام شده ترانزیت از طریق بندر چابهار شویم.
انتهای پیام/