به گزارش خبرنگار حوزه فناوری های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکتهای دانشبنیان از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخوردار هستند و با اختراعات روزمره جوانان نخبه در این شرکتها و همچنین به واسطه طرحهای مبتنی بر دانش سبب رشد و پیشرفت کشور میشود.
باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات دانشبنیانی بپردازد که توسط این شرکتها تولید شده است.
یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق به تولید نرمافزاری در حوزه مدیریت ریسک نقدینگی بانکها شده است که بر اساس آن از ورشکستگی احتمالی بانکها جلوگیری می شود.
مدیر این شرکت دانشبنیان در گفت و گو با خبرنگار حوزه فناوری های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص این نرمافزار دانشبنیان اظهار کرد: به کمک این نرمافزار میتوانیم ورودی و خروجی بانکها را اندازه گیری کنیم، یعنی ریسک نقدینگی آنها را مدیریت کرد.
وی در خصوص چگونگی کارکرد این نرمافزار بیان کرد: بانکها به طور معمول به جذب سرمایه و سپردهگذاری میپردازند، آنها در مقابل سپردهگذاری که انجام میدهند به مشتری خود تعهد دارند و اگر نتوانند به تعهد خود عمل کنند ورشکسته میشوند کاری که این نرمافزار انجام میدهد این است که ریسک نقدینگی آن ها را محاسبه میکند و اجازه ورشکستگی به آنهانمیدهد.
مدیر این شرکت دانشبنیان ادامه داد: اگر تمام سپردهگذاران پول خود را به یک باره از بانک بیرون بکشند، بانک دیگر هیچ پولی نخواهد داشت و همین موضوع سبب ورشکسته شدن آن میشود؛ این نرمافزار در شرایطی مختلف نقدینگی بانک و میزان سپردهگذاری و سرمایهگذاری را مشخص میکند و بر اساس آمار موجود به بانک اطلاع میدهد میزان نقدینگیاش چه قدر است و چه اندازه احتیاج به جذب سرمایه دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چندین بانک از این نرمافزار استفاده میکنند، یادآور شد: چهار بانک کشور از این نرمافزار استفاده میکنند و توانستند نقدینگی خود را مدیریت کنند و از ورشکسته شدنشان و یا ایجاد هر گونه مشکل مالی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/