یک دکترای تغذیه بالینی راهکار‌های تغذیه‌ای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را تشریح کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آریو موحدی در ارتباط با راهکار‌های تغذیه‌ای پیشگیری از آنفلوآنزا اظهار داشت: برای این مسأله باید تلاش کنیم که سیستم ایمنی بدن افراد تقویت شود که منابع غذایی حاوی روی در این زمینه بسیار تأثیرگذار است. انواع مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی حاوی روی بوده و مصرف آن برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا توصیه می‌شود.

وی افزود: مواد پروتئینی گیاهی مانند عدس‌پلو و حیوانی همچون تخم‌مرغ است و نان و پنیر مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی به شمار می‌رود که در دسترس همه افراد بوده و مصرف آ‌ن برای پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است.


بیشتر بخوانید : هشدار: آنفلوآنزای گوارشی در راه است!


این دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه مکمل سولفات روی سیستم ایمنی را تقویت می‌کند بیان داشت: مصرف سیاه‌دانه و عسل نیز همین اقدام را انجام داده و می‌توان آن را به صورت شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.

موحدی گفت: مصرف قارچ، پیاز و سیر نیز سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و استفاده از شلغم نیز در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مسأله مصرف میوه و سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ کنند.

وی گفت: مکمل اسپرولینا که نوعی جلبک دریایی بوده در جهت پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است البته این مکمل و سایر موارد در زنان باردار باید حتماً تحت‌نظر پزشک باشد.

این دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه جذب مواد غذایی در سالمندان کمتر از جوانان است، گفت: برای سالمندان مصرف روزانه یک مولتی‌ویتامین توصیه می‌شود و سیستم ایمنی آن‌ها را تقویت می‌کند.

آنفلوآنزا نوعی بیماری واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد می‌شود. این نوع ویروس‌ها در پرندگان و پستانداران اثر می‌گذارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی‌حالی شدید و حتی مرگ می‌شود.

منبع:  فارس 

انتهای پیام/

چه بخوریم تا آنفلوآنزا نگیریم؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.