کوروکومین موجود در زرد چوبه با تاثیر بر سلولهای مغزی علاوه بر پیشگری از آلزایمر موجب افزایش قدرت حافظه میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
محققان آمریکایی دریافتند که مصرف زرد چوبه در رشد قوای ذهنی و تقویت حافظه بسیار مفید است.
نتایج این تحقیقات که به تازگی در مجله آمریکایی روانپزشکی و جراحی منتشر شده است نشان میدهد کوروکومین موجود در زرد چوبه با تاثیر بر سلولهای مغزی علاوه بر پیشگری از افسردگیهای مزمن و آلزایمر موجب افزایش قدرت حافظه میشود.
این ادویه یک آرام بخش مناسب هم معرفی شده است، زیرا باعث کاهش اظطراب و استرس ناشی از فعالیتهای روزانه میشود.
اگر شکمتان خالی است، از مصرف آدامس به شدت خودداری کنید؛ هنگام جویدن آدامس، معده انسان ناخودآگاه اسید ترشح میکند که به علت خالی بودن شکم، پوشش معده به شدت تخریب میشود.
علاوه بر این مصرف آدامس میتواند منجر به ورم معده (گاستریت) شود؛ در این میان آدامسهایی که بهجای شیرینکنندههای طبیعی حاوی شکر و آسپارتام هستند، ضرر بیشتری دارند.
استفاده از رژیم غذایی نامناسب و بی تحرکی موجب شیوع گسترده بیماریهای مختلفی همچون دیابت نوع ۲ و چاقی در سالهای اخیر شده است.
یکی از روشهای درمان دیابت تزریق کتون به خون است، به همین جهت افراد مبتلا به دیابت با این ماده آشنا هستند؛ کاهش سطح انسولین در بدن افراد مبتلا به دیابت موجب میشود از اسیدهای چرب کتون یا کتون بادی برای تولید انرژی تولید میشود.
به تازگی محققان دانشگاه آکسفورد انگلیس دریافته اند، علاوه بر تزریق کتون میتوان از مکملهای خوراکی آن هم استفاده کرد.
یکی از مشکلات پوستی ایجاد و رشد قارچ پوستی است؛ به طور کل در هر قسمتی از پوست بدن که در معرض گرما و رطوبت باشد، احتمال ایجاد قارچ پوستی وجود دارد.
برای برطرف کردن قارچ پوستی مواد زیادی وجود دارد که یکی از بهترین آنها سرکه سیب است؛ سرکه سیب با داشتن خاصیت اسیدی و ضد قارچی میتواند این مشکل پوستی را تا حدود بسیار زیادی رفع کند؛ تنها کافی است سرکه سیب را با پنبه روی محل مورد نظر بمالید روزی سه بار این عمل را تکرار کنید.
شلغم را میتوان یک خوراکی فوق العاده برای زنان باردار دانست؛ شلغم علاوه بر اینکه یک مولتی ویتامین طبیعی (ویتامینهای A، C، E، K) است؛ حاوی عناصری همچون فسفر، فولات، پروتئین، مس، سدیم، فیبر، پتاسیم، آهن کلسیم امگا ۳ و چربی است.
وجود این ویتامینها و عناصر در شلغم موجب میشود این ماده خوراکی در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین فوق العاده مفید باشد؛ برای مثال خوردن شلغم موجب تقویت سیستم ایمنی ماردان میشود، اجابت مزاج آنها را بهبود بخشیده و به رفع مشکلات استخوانها و مفاصل کمک زیادی کند.
انار یک میوه خوراکی ویژه برای عضله سازی است؛ بهتر است بدانید که برخی از مواد و عناصری که موجب عضله سازی در بدن میشوند در میوه انار جمع شده اند.
دانههای انار حاوی مولکولهای فنولیک نظیر اسیدالاژیک و کریستین است؛ همچنین این میوه منبع غنی نیترات است؛ نیترات و نیتریت موجب تعادل اکسید نیتریک در بافتها به ویژه عضلات می شوند.
انتهای پیام/