به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تغذیه نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و زیبایی پوست دارد. رعایت برنامه تغذیهای صحیح که مبتنی بر تناسب، تعادل و تنوع در رژیم غذایی است، سلامت عمومی بدن و همچنین سلامت و زیبایی پوست را حفظ میکند؛ در این مطلب طرز تهیه غذایی مفید برای سلامت پوست را بیان میکنیم.
مصرف خوراک لوبیا سفید بروز چین و چروک در پوست را به تاخیر میاندازد.
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سفید ۷۵ گرم
پیاز کوچک نصف عدد
برگ بو به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده یک پیمانه
رب گوجهفرنگی یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
شوید خشک شده یک قاشق چایخوری
-لوبیاها را از 6 ساعت قبل درون یک ظرف بریزید سپس به آنها مقداری آب اضافه کنید تا روی لوبیاها را بگیرد و پس از 6 ساعت آنها را آبکشی کنید.
-لوبیاها را داخل یک قابلمه بریزید و به آنها مقداری آب اضافه کنید تا روی لوبیاها را بگیرد؛ قابلمه را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
-حرارت گاز را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا ۳۰ دقیقه بپزد.
-فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
-در مدتی که لوبیا در حال پخت است، یک ماهیتابه را بردارید و درون آن یک قاشق روغن بریزید تا داغ شود سپس پیازها را درون آن سرخ کنید تا طلایی شود؛ ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
-پس از ۳۰ دقیقه لوبیاها را آبکشی کنید و درون ماهیتابه به پیازها اضافه کنید؛ اکنون بقیه روغن، گوجه، برگ بو و سهچهارم پیمانه آب را درون ماهیتابه بریزید، به هم بزنید و بگذارید تا آب به جوش بیاید سپس مواد درون ماهیتابه را از روی گاز بردارید و آنها را داخل فر بگذارید.
-در یک ساعتی که غذای ما درون فر است، گاهی آن را هم بزنید و اگر لازم بود به آن آب بیفزایید. رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم به آن اضافه و صبر کنید تا لوبیاها نرم و کاملاً پخته شوند سپس غذا را از فر بیرون بیاورید.
-شوید را به غذا اضافه و خوب مخلوط کنید؛ خوراک لوبیا سفید آماده است.
لوبیا سفید سرشار از پروتئین، فیبر و حاوی چربی اندکی است. لوبیا سفید کلسترول کمی دارد بنابراین وعده غذایی مناسبی برای مبتلایان به فشار خون و دیابت محسوب میشود.
منیزیم موجود در لوبیا سفید از حملات قلبی پیشگیری میکند و سیستم گردش خون را بهبود میبخشد.
لوبیا سفید به علت پتاسیم و سدیمی که دارد، فشارخون و ضربان قلب را تنظیم میکند.
لوبیا سفید غنی از منگنز و مس است، بنابراین مصرف آن سبب پیشگیری از ابتلا به سرطان میشود.
مس موجود در لوبیا سفید در تولید نوعی آنزیم موثر در بازسازی کلاژن و الاستین پوست نقش دارد و بروز چین و چروک در پوست را به تاخیر میاندازد. لوبیا سفید همچنین حاوی ویتامین B۱ هم هست.
یک پیمانه لوبیا سفید حاوی ۸.۱۵ گرم پروتئین، ۲۵۸ کالری و یک گرم چربی است در یک پیمانه لوبیا سفید همچنین ۱۹ گرم اسید آمینه تریپتوفان و ۲۵۴ میکروگرم اسید فولیک هم وجود دارد.
انتهای پیام/