مدیرکل مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی قوه قضاییه گفت: درحال انعقاد تفاهم نامه ای با سمن های همیاران سلامت روان کشور هستیم و این مجموعه درحال حاضر ۵۰ هزار عضو و به طور میانگین در هر استان هزار و ۵۰۰ عضو دارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   سیدعلی‌اصغر رفاهی روز شنبه در نشستی با اصحاب رسانه در اراک، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت های مردمی در پیشبرد امور اظهار داشت: سمن ها یکی از ظرفیت های عظیم مردمی هستند که باید از آنها به بهترین نحو ممکن همکاری بگیریم که در این زمینه طرح توانمندسازی سمن ها را به صورت ملی به انجام رسانده ایم.

وی افزود: در راستای توانمندسازی سمن ها کارگروهی آموزشی برگزار کردیم و از معاونین پیشگیری از وقوع جرم سراسر کشور درخواست کردیم که از مجموعه خود یک نفر را داوطلب برای فراگیری این آموزش ها معرفی کنند تا پس از بازگشت به استان خود بتواند این همایش را به صورت استانی برگزار کند.

مدیرکل پیشگیری مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در راستای اجرائی شدن این طرح و باتوجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر چهار آسیب اولویت دار طلاق، اعتیاد، امنیت اخلاقی و حاشیه نشینی در نظر داریم ضمن شناسایی سمن های مرتبط با این موارد به شبکه سازی آنها بپردازیم تا با استفاده از ظرفیت خود بتوانند برخی وظایف محوله را به انجام برسانند.

رفاهی تصریح کرد: هم اکنون درحال انعقاد تفاهم نامه ای با سمن های همیاران سلامت روان کشور هستیم و این مجموعه درحال حاضر ۵۰ هزار عضو و به طور میانگین در هر استان هزار و ۵۰۰ عضو دارد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که به انجام رسانده ایم راه اندازی سامانه سجام و دیده بان پیشگیری بوده که در این برنامه قسمتی به عضویت سمن ها اختصاص داده شده تا مشکلات را از این طریق اطلاع رسانی کنند، خوشبختانه سامانه سجام در استان مرکزی پیشرفتی ۶۵ درصدی داشته و تاکنون بیش از هزار نفر در این سامانه ثبت نام به عمل آورده اند.

مدیر کل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: تاکنون تعداد ۲۳ هزار و ۷۰۰ نفر عضو از سراسر کشور در این سامانه ثبت نام کرده اند و تعداد چهار گزارش زمین خواری به مراجع مربوطه اعلام شده، هدف اصلی ما از راه اندازی این سامانه ترویج نظارت همگانی و ارتقاء اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و به این سبب در مرحله جذب اعضا و سمن ها سخت گیری خاصی اعمال نمی شود.

رفاهی بیان کرد: براساس آمار ثبت شده از ۱۰ اتهام اول استان مرکزی و مقیاس آمار ۶ ماهه امسال با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب اولویت ها توهین به اشخاص عادی کاهشی ۳.۱ درصدی، ایراد ضرب و جرح کاهشی ۲.۲ درصدی، سرقت مستجوب تعزیر کاهشی هشت درصدی، تصادفات رانندگی افزایشی ۶.۶ درصدی، تهدید افزایشی ۵.۸ درصدی، تخریب کاهشی ۳.۸ درصدی، نگهداری و مالکیت مواد مخدر کاهشی ۰.۰۴ درصدی، افترا و تهمت زدن کاهشی ۳.۳ درصدی، کلاهبرداری کاهشی ۰.۰۱ درصدی و خیانت در امانت کاهشی ۵.۴ درصدی داشته اند.

انتهای پیام/س

 توانمندسازی ظرفیت های مردمی برای پیشگیری از جرائم 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.