حجت الاسلام نواب گفت:در زمان ائمه اطهار(ع) و در دوران شکوفایی تمدن و فرهنگ اسلامی،جهان اسلام پیشگام گفتگو با هر نوع فرقه و مذهب و دین‌دار و بی دین بود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛حجت الاسلام سیدابوالحسن نواب ،رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب،در حاشیه پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دین با اشاره به اینکه در قرون اخیر گفتگوی ادیان و مذاهب تقریباً تعطیل بوده است، گفت:در زمان ائمه اطهار(ع) و در دوران شکوفایی تمدن و فرهنگ اسلامی، جهان اسلام پیشگام گفتگو با هر نوع فرقه و مذهب و دین‌دار و بی دین بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه علما و دانشمندان اسلامی با سفرها و بهره‌گیری از علوم دنیا بستر را برای گفتگوی تمدن و ادیان باز کرده‌اند،گفت:در قرون شکوفایی اسلام علما ضمن بهره‌گیری از علوم سایر اقوام، زمینه آشنایی و گفتگو با ادیان را باز کردند.

وی با تأکید بر اینکه در دوره ضعف حکومت‌ها کشورهای اسلامی از جمله ایران به انزوا رفتند،افزود:این انزوا و نبود ارتباط، گفتگوی تمدن‌ها و مذاهب را تقریباً به تعطیلی کشاند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب رونق نشر کتاب و محتوای دینی را در ایجاد گفتگو بسیار مؤثر دانست ویادآورشد:در واقع کتاب مهم‌ترین و اصلی ابزار ارتباط با تمدن‌ها و ادیان مختلف جهان است.

وی با تأکید بر اینکه پیروزی انقلاب اسلامی دوره شکوفایی گفتگوی تمدن و ادیان و مذاهب بود، بیان کرد:بعد از انقلاب ایران بنیانگذار گفتگوی ادیان و مذاهب شد.

حجت الاسلام نواب با اعلام اینکه گفتگوی ادیان و مذاهب دچار نگاه حزبی و سیاسی هیچ دولتی بعد از انقلاب نشد، ادامه داد: خوشبختانه همه دولت‌های بعد از انقلاب رویکرد مثبتی برای گفتگوی تمدن‌ها و ادیان داشتند.

وی با تأکید بر اینکه گفتگوی ادیان ربطی به گفتگوهای سیاسی و دیپلماتیک ندارد،یادآورشد: گفتگوی سیاسی کار وزارت خارجه است و دانشگاه ادیان و مذاهب به گفتگوهای علمی و دینی میان مذاهب می‌پردازد.

انتهای پیام/ح

گفت‌وگوی دانشگاه ادیان و مذاهب با ۶۰۰ گروه دینی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.