به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان مهدی امیری؛ دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان کرمان در نشست شورای هماهنگی بانکهای استان کرمان گفت: کاهش نرخ سود سپردههای بانکی و افزایش قیمت ارز و طلا باعث شد مردم برای تبدیل سپردهها به ارز و طلا و قراردادن آنها در صندوق امانات بانکها متمایل شوند.
وی با بیان اینکه پس از کاهش نرخ سود سپردههای بانکی، مردم دیگر در سپردههای پس انداز و جاری سرمایه گذاری نمیکنند، افزود: مصارف بانکها بیشتر از منابع آنهاست و قیمت تمام شده پول در بانکها بسیار بالاست.
امیری تصریح کرد: اگر چه بانکها منابع نقدینگی زیادی ندارند، اما سعی کردهاند در پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید فعال باشند.
سیدمهدی طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی، کشاورزی و صنایع معادن استان کرمان گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه قرار است سالانه ۲۵ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان کرمان اتفاق بیفتد تا رشد اقتصادی ۸ درصد محقق شود.
وی با اشاره به اینکه در شرایط کنونی اقتصاد کشور باید به فکر تسهیل امور برای تولیدکنندگان و واحدهای صنعتی باشیم، افزود: با دعوت از مدیران بانکها در استان، بررسی میزان تسهیلات پرداختی در این بخش و چگونگی اجرای بهتر آن را دنبال میکنیم.
طبیب زاده بیان کرد: قرار بود تسهیلات طرح رونق تولید به افراد دارای چک برگشتی و بدهی معوق نیز اختصاص یابد، اما گاهی اوقات تسهیلات جدید جایگزین بدهی معوق گذشته مشتریان بانکها میشود و در عمل بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی نقدینگی چندانی برای بهبود وضعیت خود در اختیار ندارند.
انتهای پیام/ح