صدرنشینی ایران در رشد کمیت تولید علم/دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای و علمی کاربردی در سال ۹۷ ادغام نمی‌شوندوزارت علوم این هفته با اخبار متنوعی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
 
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این هفته با اخبار متنوع و بی‌شماری روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن را می‌توانید در ادامه دنبال کنید

راه اندازی سامانه جدید پرداخت شهریه در دانشگاه آزاد

میرزایی دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد گفت: همزمان با ایام الله دهه فجر، ۱۲ زیر سامانه حوزه مدیریت و منابع دانشگاه توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات راه اندازی شد.

دبیر شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: زیرسامانه‌های بودجه ریزی عملیاتی و بودجه بندی، مدیریت نقدینگی و حساب‌های بانکی، پرداخت الکترونیک، مدیریت تقسیط و پرداخت تسهیلات دانشجویی، گزارش و نظارت بر خط مالی، حقوق و دستمزد، ثبت و مدیریت احکام، فیش حقوقی آنلاین، مدیریت حضور و غیاب، ایده تا ثروت، مدیریت درخواست‌ها و دانشنامه الکترونیک طراحی و اجرا شده است.

صدرنشینی ایران در رشد کمیت تولید علم

احمدی رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور گفت: براساس اطلاعات مستخرج از پایگاه استنادی ISI با مقایسه میزان رشد جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۶ میلادی، با ۱۴ درصد رشد کمیت تولید علم در میان ۲۵ کشور برتر تولید کننده کمیت علم دنیا صدرنشین است. بعد از جمهوری اسلامی ایران، کشور روسیه با ۹ درصد بیشترین رشد کمیت علم دنیا را داشته است. چین با ۴ درصد در رتبه سوم قرار دارد و لهستان و ترکیه هرکدام با ۳ درصد رتبه در رتبه بعدی قرار گرفته‌اند.

مراکز علمی کاربردی به بخش خصوص واگذار می‌کند

امید رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: بر اساس بند یک این مصوبه دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانند دانشجو پذیرش کنند، در بند ۲ مصوبه نیز ابلاغ شده است مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی باید تا پایان سال آینده به بخش غیر دولتی واگذار شود.

امید تصریح کرد: ما به دستگاه‌های اجرایی برای واگذاری مراکز علمی کاربردی به بخش کمک می‌کنیم.

حضور ایران در جایگاه شانزدهم تولید مقالات علمی جهان

سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: در سال جاری ۱۸ دانشگاه کشورمان در لیست دانشگاه برتر جهان که شامل هزار و ۲۵۶ دانشگاه بود، قرار داشت که این آمار برای ما باعث افتخار است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل اظهار کرد: در رتبه بندی دانشگاه‌ها تقریبا در جهان اسلام اول هستیم و گاهی هم کشور ترکیه با ما به رقابت می‌پردازد.

زبان محلی می‌تواند به عنوان ۲ واحد اختیاری در دانشگاه‌ها تدریس شود

نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم گفت: به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که زبان محلی می‌تواند به عنوان ۲ واحد اختیاری تدریس شود.

هیچ شخصی صاحب دانشگاه آزاد نیست

ولایتی رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد با پول مردم راه اندازی شده و دولتی نیست؛ همچنین شخصی صاحبش نیست و ما با جذب استادان متدین گام مهمی در زمینه تحول برمی داریم.

وی ادامه داد: امیدوارم با همیاری دیگر مراکز، دانشگاه آزاد بتواند نخبگان را جذب کند، خوشبختانه بودجه خوبی برای پژوهش در این دانشگاه در نظر گرفته شده است.

دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی در سال ۹۷ ادغام نمی‌شوند

منصور غلامی وزیر علوم گفت: ادغام دو دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای برای سال ۹۷ امکان پذیر نیست.

وی عنوان کرد: آموزش‌های مهارتی به وسیله بخش خصوصی زیر نظر دانشگاه علمی کاربردی انجام می‌شود و این دانشگاه در راستای کارآفرینی و اشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.