ستاری گفت: دولت میتواند با ارائه تسهیلات کم بهره مسیر را برای حضور سرمایه گذاران در عرصه دانشبنیان فراهم کند.
به گزارش حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در بازدید از رونمایی از فرآوردههای دارویی دامی و انسانی تولید شرکتهای دانشبنیان مستقر در شتابدهنده و یكی از مراكز رشد زیستفناوری پزشکی، ورود بخش خصوصی به عرصه حمایت و سرمایهگذاری در حوزه استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان زیستفناوری را مهمترین لازمه پیشرفت کشور در این حوزه دانست و گفت: حضور بخش خصوصی در حوزههای دانشبنیان همچون زیستفناوری پزشکی زمینه رشد و رونق کسب و کارهای دانشبنیان و استارتاپی را فراهم می کند و دولت نیز زیرساخت لازم برای حضور این بخش را فراهم کند.
ستاری تولید محصولات یا ارائه خدمات کیفی در دسترس و مبتنی بر نیاز جامعه را مهمترین ویژگی استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان دانست و گفت: دستاورد این کسب و کارها با حمایت بخش خصوصی ایجاد میشود و بر همین اساس، مبتنی بر خواست و نیاز جامعه است.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به نقش دولت در حمایت از ایجاد زیرساخت مساعد فعالیت شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها گفت: دولت میتواند با ارائه تسهیلات کم بهره و تسهیل روند صدور مجوزها مسیر را برای حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در عرصه دانشبنیان فراهم کند.
وی با بیان اینکه 25 هستهفعال در این مرکز رشد در آستانه ارائه محصولات دانشبنیان به بازار هستند، اظهار کرد: در حال حاضر دو نمونه از این محصولات تجاری سازی و رونمایی شد، این در حالی است که سال آینده هفت داروی حوزه زیستفناوری پزشکی که توسط هسته های فناور مستقر در این مرکز رشد تولید شده است، روانه بازار میشود.
محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز در ادامه این مراسم، رشد کشور در عرصه دانشبنیان را نتیجه خودباوری جوانان و بهرهمندی از امکانات و توانمندیهای موجود دانست و گفت: ظرفیت های فوق العاده و امکانات وسیع و توانمندی بالایی داریم که اگر خودمان را باور کنیم، میتواند پیشرفت کشور را به همراه داشته باشد.
وی دستاوردهای دانشبنیان واحدهای فناور مستقر در این مرکز رشد در توسعه ابزار،دانش و تولید را ارزشمند ارزیابی کرد و افزود: اگر به چشم خود نمی دیدیم شاید باور کردنی نبود در مدت کوتاهی شاهد تحولات علمی باشیم.
حجتی ادامه داد: آنچه فرهنگ ایران می آموزد باور به توانمندیها و حرکت در مسیر علمی و فناوری است و ما وارث دستاوردهای پیشینیان هستیم و بار دیگر در زیر سایه انقلاب این ارزشها و دستاوردها را باز آفرینی می کنیم.
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه تمامی بخشهای فعال کشور نیز باید حامی دستاورد های علمی و پژوهشی باشد ادامه داد: باید ضمن رفع نارسایی ها در بخش های مختلف با کمک تمامی بخشها، ایران به عنوان پیشتاز منطقه در عرصه تولید محصولات دانشبنیان معرفی شود..
گفتنی است؛ در این مراسم از هشت نوع واکسن دامی و انسانی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی و محمدعلی نجفی استاندار البرز رونمایی شد.
انتهای پیام/