به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ حسنوند با بیان اینکه موارد بسیاری در خصوص سوء استفاده از اعتماد افراد و کلاهبرداری از آنها در فضای مجازی موجود است، اظهار کرد: به عنوان مثال میتوان به پروندهایی اشاره کرد که در آن شخصی با درج آگهی در یکی از سایتهای تبلیغاتی و ادعای اعطای وام کم بهره از سرمایه شخصی خود، اقدام به کلاهبرداری از تعداد زیادی از شهروندان نموده بود.
وی در توضیح پرونده مذکور افزود: آگهی دهنده اظهار نموده بود که میتواند از طریق یکی از بستگانش که فروشگاه کالای خانگی دارد در حد 20 میلیون تومان وام تهیه نماید و جهت اخذ وام و تسریع در امورات 750 هزار تومان به عنوان پیش پرداخت دریافت میکند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: متهم تعداد دو فقره سفته بدون مهر و امضاء جهت جلب اعتماد به متقاضیان تحویل داده و پس از اخذ وجه دیگر جوابگو نبوده است.
رییس پلیس فتا استان خوزستان گفت: در ادامه پس از اخذ اظهارات شکات و طی تحقیقات فنی و پلیسی، کارشناسان پلیس فتا در یک عملیات غافلگیرانه متهم را در محل اختفایش دستگیر نمودند.
به گفته وی تاکنون تعداد 16 نفر از قربانیان این کلاهبرداری شناسایی شدهاند و افرادی که به این نحوه از آنها کلاهبرداری شده است میتوانند با مراجعه به دادسرای جرائم رایانهای استان و یا پلیس فتا استان خوزستان شکایت خود را ثبت نمایند.
سرهنگ حسنوند با بیان اینکه چنین پیشنهاداتی در فضای مجازی معمولا کلاهبرداری بوده، به شهروندان توصیه کرد: جهت اخذ وام به ن بانکها، موسسات مالی و ... مراجعه کنند و به هیچ عنوان به این دست تبلیغات در فضای مجازی توجه نکنند و از واریز وجهه به حساب این افراد که در فضای مجازی ادعا دارند وام پرداخت میکنند و یا در بانک آشنا دارند که بتواند برای آنها وام فراهم کند، خودداری نمایند.
رئیس پلیس فتا خوزستان در پایان تاکید کرد: واریز پول برای دریافت وام در پی تبلیغات فضای مجازی اشتباه است و کاربران نباید هیچگونه وجهی به حساب این افراد واریز نمایند.
انتهای پیام/
باید قبل از کلاهبرداری پاسخگو باشن