به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی کرمی، معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه برداشت محصول سیر دزفول آغاز شده و تا اواخر فروردین ماه ادامه دارد گفت:با توجه به شرایط آب وهوایی و حاصلخیزی خاک دزفول،سیر تولیدی این شهرستان از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی افزود:پیش بینی می شود از سطح زیرکشت سیر در شهرستان دزفول افزون بر 6 هزار تن محصول برداشت شود.
معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول بیان داشت:مزارع سیر در دزفول عمدتا در بخش چغامیش و روستاهای کهنک و فضیلی می باشند.
گفتنی است؛ سال گذشته نیز 550 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول زیر کشت سیر رفت که از هر هکتار بطور میانگین 15 تن محصول برداشت شد.
انتهای پیام/م