به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛ههتاو فریدونی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج صبح امروز در اولین جلسه کارگروه تخصصی مبارزه با آفات درختان که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و کارشناسان فضای سبز برگزار شد، گفت: هر ساله با شروع فصل بهار و گرمشدن تدریجی هوا، برخی آفات درختان نظیر شتهها و کنهها در سطح شهر طغیان میکنند.
وی افزود: هر چند شتهها از لحاظ بهداشتی هیچگونه ضرر و زیانی ندارند اما از لحاظ روحی و روانی همواره موجد مشکلات و نارضایتمندی شهروندان میشود.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج گفت: این سازمان هر ساله در راستای مبارزه با آفات درختان در یک نوبت زمستانه و دو نوبت بهاره اقدام به سمپاشی درختان سطح شهر کرده است.
فریدونی افزود: استفاده از سموم مختلف در مبارزه با آفات و همچنین تعداد دفعات سمپاشی و دیگر راهکارهای مبارزه با آفات درختان از جمله مسائل مهمی است که باید بصورت علمی و استفاده از نظرات کارشناسان در راستای بهبود اجرای طرح در نظر گرفته شود.
وی از تشکیل کارگروه تخصصی مبارزه با آفات درختان سطح شهر خبر داد و گفت: با دعوت از جمعی از اساتید برجسته دانشگاه در حوزه فضای سبز و باغداری در نظر داریم بصورت علمی روش مناسب برای اجرای مناسب طرح مبارزه با آفات درختان را انجام دهیم.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری سنندج افزود : علاوه بر شتهها، آفات دیگری نظیر کنهها که به دلیل گرد و غبار بر روی درختان رشد میکند وجود دارد که باید پایش آفات درختان در سطح شهر صورت گیرد و برای هر آفات راهکار مبارزه با آن را انجام دهیم.
فریدونی عنوان کرد: در راستای مبارزه مناسب با آفات درختان و جلوگیری از طغیان شتهها مواردی نظیر غلظت سم، مدت زمان سمپاشی و نوع سم بسیار حائز اهمیت است که باید با حساسیت خاصی این موارد در سم پاشی درختان سطح شهر در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/ د م