نشست دستاوردهای قرآنی دستگاه های مختلف کشور با حضور نمایندگان رسانه ملی، آموزش و پرورش و .. برگزار شد.

به گزارش خبرنگارحوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛همزمان با سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نشست بررسی دستاوردهای قرآنی انقلاب اسلامی و آیین تجلیل از دستگاه‌های برتر در برگزاری مسابقات قرآن کریم و تکریم نمایندگان اعزامی جمهوری اسلامی ایران به مسابقات بین‌المللی، عصر امروز (دوشنبه 23 بهمن‌ماه) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علی محمدی؛ نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و عبدالهادی فقهی‌زاده؛ معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی؛ رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین حمید محمدی؛ دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، دکتر محمدزاده؛ مدیر شبکه قرآن ومعارف سیما ، محمدرضا مسیب‌زاده؛ مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش وپرورش، حسین اسدی؛ مدیر اجرایی مسابقات قرآن حوزه‎های علمیه جهان اسلام، حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی؛ مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا (س) و ابوالفضل خوش‌منش؛ دبیر کمیسیون توسعه آموزش عالی قرآن، وزرات علوم و جمعی از صاحب نظران وفعالان جامعه قرآنی، در ساختمان اوقاف وامور خیریه برگزار شد.

 /////////

شعار انقلاب اسلامی حاکمیت قرآنی بود

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه درباره ارتباط قرآن کریم و انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب اسلامی کار خودش را با شعار حاکمیت قرآنی آغاز کرد. و امیدوارم مسیر قرآنی را در راستای شعار قرآنی حاکمیت فرهنگ قرآنی با سرعت بیشتری بپیماییم.

رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با اشاره به اینکه در این نشست تعدادی از دستگاه‌های برجسته قرآنی کشور درباره عملکرد چهار دهه خود در زمینه قرآن گزارشی ارائه می‌دهند، بیان کرد: امیدوارم این نشست منشاء و آغازی برای حرکتهای جدی‌تر در امور قرآنی باشد و بتوانیم به‌صورت شفاف عملکرد قرآنی دستگاه‌ها را مرور کنیم.

همچنین حسینی افزود: سازمان اوقاف توفیق این را دارد تا میزبان این نشست با حضور دستگاه های قرآنی باشد.

تاسیس  شبکه شنیداری  قرآن کریم در رسانه ملی

محمد حسین محمد زاده مدیر شبکه قرآن و معارف سیما ضمن تبریک به مناسبت ایام الله دهه فجر؛ درخصوص دستاوردهای قرآنی رسانه ملی گفت: اولین اقدام اساسی قرآنی در رسانه ملی بعد از ۵ سال تاسیس یک شبکه شنیداری برای پخش قرآن کریم، تلاوت و آموزش بود که با توصیه و تاکید مقام معظم رهبری برپا شد. و جزو یکی از اقدامات فوق العاده رسانه ملی رقم خورده است.

همچنین رادیو قرآن تا امروز توانسته پرورش دهنده نوجوانان و جوانان بسیاری برای خدمت رسانی به جامعه قرآنی باشد که فعالیت آنها تا امروز کسی پوشیده نیست.

وی در ادامه با اشاره به تاسیس شورای عالی قرآن بر محوریت بازبینی نغمات و تلاوت قرآن کریم؛ بیان کرد: ما در سال های بعد تاسیس رادیو معارف را با محتوای علوم اسلامی و قرآنی داشتیم. و همچنین در سال ۱۳۸۶ موفق به تاسیس رادیو معارف انگلیسی با نام "ندای اسلامی" شدیم.

مدیر شبکه قرآن و معارف با اشاره به تاسیس شبکه قرآن و معارف سیما؛ گفت: از جمله دستاوردهای رسانه ملی تاسیس شبکه تلویزیونی قرآن و معارف بود که توانسته حوزه های مختلف قرآنی را به تصویر بکشد. همچنین تولیدات بسیاری در فرهنگ و هنر قرآنی چون سریال های یوسف پیامبر(ع) و مردان آنجلس را داشتیم.

وی در ادامه بیان کرد: همچنین به جهت اهمیتی که شبکه های تلویزیونی دارد؛ شورای معارف سیما با محوریت برنامه سازی در فضاهای مناسبت های مذهبی و قرآنی تاسیس شده و مشغول به فعالیت است.

محمدزاده با اشاره به فعالیت‌های تخصصی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حوزه معارفی گفت: یکی از دستاوردهای قرآنی و معارفی رسانه ملی در عمر 40 ساله خود تاسیس شورای تخصصی معارف در اوایل دهه 80 بود. رسانه ملی بر اساس سیاستگذاری‌های خود شوراهای تخصصی را راه‌اندازی کند و نظارت و مدیریت آن را به مدیران شبکه‌های رادیویی و یا تلویزیونی می‌سپارد، بر همین اساس پس از تاسیس شورای تخصصی معارف مدیریت آن به شبکه قرآن و معارف سیما سپرده شد.

محمد زاده با اشاره به تاسیس رادیو تلاوت و رادیو قرآن اظهار کرد: رادیو تلاوت به هیج عنوان تهدید برای رادیو قرآن نبوده و تا امروز رادیو قرآن همانطور که دوران اوج خود را سپری می کند، مخاطب خود را دارد .

محمد زاده در پایان به طرح قرآنی ۱۴۴۱ اشاره کرد و گفت: از دهه ۷۰ طرح فراگیر قرآنی "آیه های زندگی" برنامه ریزی شد و تا امروز با عنوان "قرآن کتاب زندگی" شکل گرفته است و چند سالی است که با مشارکت شبکه قرآن سیما همین طرح با نام ۱۴۴۱ در صدا و سیما تولید شده و از سال جاری با نام بشارت ۱۴۵۲ به کار خود ادامه می دهد.

 

تاسیس 750 دارالقرآن در مدارس کشور

محمدرضا مسیب زاده مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه نشست دستاوردهای قرآنی با اشاره به فعالیت های قرآنی در این وزارتخانه بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش با 13 میلیون دانش آموز، 26 میلیون اولیا و یک میلیارد فرهنگی جامعه مخاطب وسیعی را تشکیل داده اند.

وی با بیان اینکه اقدامات قابل توجهی در حوزه قرآن کریم در وزرات آموزش و پرورش انجام شده است گفت: کتاب های درسی آموزش قرآن کریم در تمام مقاطع تحصیلی از جمله آن است که می توان به ثمرات آن در همه مدارس کشور اشاره کرد.

مسیب زاده با تشریح فعالیت های قرآنی در بین جامعه مخاطب آموزش و پرورش افزود: در این وزارتخانه فعالیت های قرآنی به چند بخش تقسیم می شود از جمله آموزش قرآن کریم از طریق کتب آموزشی و با راهنمایی معلمان، آموزش قرآن کریم در بین اساتید و مربیان و پرسنل وزارتخانه و همچنین فعالیت های پرورشی در غالب دوره های قرآن و عترت که می توان آنها را از دستاوردهای قرآنی وزارت آموزش و پرورش برشمرد.

مدیر کل امور قرآنی آموزش و پرورش ادامه داد: مسابقات سالانه قرآن کریم در بین دانش آموزان و فرهنگیان و مسابقات دو سالانه بین المللی قرآن کریم و تاسیس 750 دارالقرآن در مدارس و تاسیس 35 مدرسه در کشورهای اسلامی از جمله اقدامات این وزارتخانه در حوزه قرآن کریم است.

نمایه_اعزام_نمایندگان_به_سایر_مسابقات

انتهای پیام/

 

برچسب ها: سازمان اوقاف ، قرآن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار