به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ رستمخانی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: 60 درصد جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی کشور در استان زنجان تولید می شود.
وی افزود:در حال حاضر 20 واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت بیش از 150 هزارقطعه در استان فعال است که از این میان سالیانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون در زنجان تولید می شود.
رستمخانی خاطرنشان کرد: تولیدات گوشتی بوقلمون علاوه برمصرف در داخل استان به استان های همجوار نظیر تهران ، قزوین ، البرز و همدان ارسال می شود.
گفتنی است سرانه مصرف گوشت بوقلمون در کشور 300 گرم و متوسط سرانه در دنیا بیش از 1 کیلو گرم است.
انتهای پیام/ ج