به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رامین اسدی مدیرکل توسعه کسب و کار و تامین مالی معاونت توسعه اشتغال وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی در هفتمین کمیته فنی بررسی تسهیلات اشتغال فراگیر و تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری گفت: بسیاری از اشکالات سامانه کارا که توسط دستگاه های اجرایی مرتبط در سراسر کشور احصاء شده است بررسی و در حال رفع مشکل می باشد.
اسدی ادامه داد: هدف از ایجاد سامانه کارا رصد کلیه مراحل پرداخت تسهیلات می باشد که تسهیلات به کسانی پرداخت شود که خودشان کارآفرین هستند و دنبال شغل برای خود و یا ایجاد شغل های جدید و پایدار می باشند.
وی هدف از پرداخت تسهیلات روستایی را تولید محور شدن روستاها دانست و عنوان نمود: کلیه دستگاه های اجرایی در این طرح طوری عمل نمایند که این تسهیلات منجر به ایجاد اشتغال شود و با کمال دقت و سرعت کیفیت کار کم نشود و ابلاغ اعتبار مرحله دوم منوط به پرداخت درست تسهیلات در استانها می باشد.
اسدی افزود : همانطور که در بخشنامه ها امده است در تسهیلات روستایی در صورتیکه تهیه وثیقه برای صاحب طرح میسر نباشد صندوق های ضمانت آمادگی کامل برای این وثایق رو دارند و همین امر باعث می شود انحراف از طرح بسیار کم باشد.
وی با اشاره به تهیه و بارگذاری اطلس روستایی گفت: روستاهای کانون محور را شناسایی خواهیم کرد به نحوی که تسهیل گر در روستای کانون محور مستقر و روستاها اطراف به آن متصل گردند.
اسدی با حساسیت ویژه ای بر شفاف سازی و اطلاع رسانی دستگاه های اجرایی به صاحبان طرح های بیش از 2میلیارد و پانصد میلیون تومان تاکید کرد و گفت :این طرح ها برای بررسی, و تصمیم نهایی و پذیرش آن باید به کارگروه ملی ارسال شود از دستگاههای اجرایی انتظار می رود نکاتی را که متقاضیان این دسته از طرح ها باید بدانند کاملا شفاف سازی نمایند روشنگری نمایید تا متقاضی بداند طرحی که ارائه میدهد از لحاظ محتوایی باید با سیاست های استان همخوانی داشته باشدکمترین حسن اینگونه روشنگری ها جلوگیری از رفت و آمدهای پرهزینه و اتلاف وقت است.
داود یاوری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: دستورالعمل پرداخت تسهیلات اشتغال فراگیر و اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری در رسته های اولویت دار که دراستان به تصویب کارگروه اشتغال استان قرار گرفته ، است.
وی نظارت مستمر و همیشگی بر طرح ها از ابتدای پذیرش طرح تا مراحل بهره برداری را مهم دانست و اظهار نمود: با پیگیری های استاندار از محل تسهیلات اشتغالزایی روستایی تاکنون 583 طرح به بانکهای عامل و صندوق کار آفرینی امید و با پیش بینی 2888 نفر اشتغال معرفی شده است.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همچنین عنوان نمود: دولت تدبیر و امید با در نظر گرفتن طرح های ویژه ایجاد اشتغال در کشور فرصت مناسبی را برای بهبود وضعیت اشتغال استان مخصوصاً در نواحی روستایی ایجاد نموده است که در این خصوص باید با ایجاد تعامل بین دستگاهی و دقت نظر در انطباق طرحها با شرایط منطقه ای حداکثر استفاده را برای ارتقا وضعیت اشتغال استان ببریم.
شریف خسروی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری کرمانشاه گفت: هدف دولت از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در مناطق روستایی و عشایری مشارکت آحاد مردم در مناطق روستایی در ایجاد اشتغال است و مجموعه این سیاست ها باید منجر به ماندگاری جمعیت در روستا شود که باید مراقبت شده و کمترین انحراف را داشته باشد.
انتهای پیام/ز