رئیس‌ پلیس آگاهی استان همدان از مرگ پدری در حین مشاجره با پسرش در شهر همدان خبر داد.

مرگ پدر در اثر مشاجره با فرزند پسرشبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سرهنگ رضا زارعی ، رئیس‌پلیس آگاهی استان همدان گفت: 2روز پیش درپی درگیری یک پدر با پسر 20 ساله‌اش، پدر فوت شد.

وی افزود: حدود دو ساعت بعد از مشاجره پدر فوت می کند، اما هنوز علت اصلی فوت پدر مشخص نیست  در حال حاضر منتظر جواب پزشکی قانونی هستیم و تا رسیدن جواب پزشکی قانونی نمی توانیم اظهار نظری داشته باشیم.

زارعی اضافه کرد: هیچ‌گونه آثار چاقوخوردگی و یا آثار ضرب و شتم بر روی بدن پدر مشخص نبود و امکان دارد که ایشان بعد از درگیری و به علت دیگری فوت شده باشد.

رئیس‌پلیس آگاهی استان همدان با بیان اینکه این حادثه در روز دوشنبه در محله نایب‌احمد شهر همدان اتفاق افتاده است، یادآور شد: پسر جوان اکنون دستگیر شده و در بازداشتگاه به سر می‌برد.


انتهای پیام/ج


مرگ پدر براثر مشاجره با فرزندش

 

برچسب ها: حوادث ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.