لاشه بز مبتلا به مار گزیدگی در کشتارگاه شهرستان بشرویه حذف و معدوم سازی شد.

دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛گفت:نظارت‌ های دامپزشکی در حوزه بهداشتی و شرعی در کشتارگاه در سه مرحله معاینه پیش از کشتار ،حین کشتار و پس از کشتار انجام می‌شود تا گوشت استحصالی بهداشتی و با کیفیت برای مصرف کنندگان تولید شود.

 

وی افزود:در پی بازرسی‌های روزانه بهداشتی از دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه این شهرستان ، لاشه یک رأس بز به دلیل مار گزیدگی و تب دار بودن لاشه با نظارت ناظران دامپزشکی،ضبط و معدوم شد.

 

دکتر عبدی گفت :مخاطرات بهداشتی ، آلودگی ها و بیماری های خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام همواره می تواند از طریق دام ، فرآورده های خام خوراکی و غیر خوراکی دام به جمعیت انسانی سرایت نماید.

انتهای پیام/غ

چرخه تولید گوشت در شهرستان بشرویه زیر نظارت‌ های دقیق دامپزشکی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.