وی در ادامه افزود: جهاد دانشگاهی یکی از مجموعههای مظلوم واقع شده در کشور است که انعکاس فعالیتهای مؤثر آن تا به حال در جامعه کم بوده و لزوم شناخت این سازمان دولتی، پررنگتر میشود.
معظمی با اشاره به توسعهای بودن سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ابراز کرد: هدف از امضای این سند مشترک، تشکیل شرکتی با سهام مساوی بین سازمان گسترش و جهاد دانشگاهی است که نتیجه آن در آینده بدون شک افزایش اشتغال و تولید در کشور است.
مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اذعان کرد: سازمان گسترش تصمیم دارد حضور خود را در آینده صنعت کشور پررنگتر کند و در این راستا تصمیم داریم با بهرهگیری از تحقیقات جهاد دانشگاهی، مباحث دانشگاهی را وارد فاز عملی کنیم.
وی ادامه داد: در جمعبندی که با مسئولان جهاد دانشگاهی داشتیم، زمینههای مشارکت مشخص شد و در مرحله بعدی تصمیم داریم در این زمینهها سرمایهگذاری انجام دهیم.
معظمی در خاتمه گفت: امیدواریم امضای این همکاری مشترک در آینده به تولید ثروت بیشتر در کشور کمک کند.
حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه این نشست اظهار کرد: در سالهای پس از انقلاب اسلامی به همگان ثابت شد که ما مشکلی در زمینه علم نداریم و تنها نیاز به خود باوری و پشت کار بیشتر وجود دارد.
وی در ادامه افزود: تحقیقات زیادی در جهاد دانشگاهی صورت گرفته و اکنون در پی ایجاد یک شرکت با نام بزرگ عملیاتی و رقابتی کردن این تحقیقهای مختلف صنعتی هستیم.
طیبی با اشاره به همکاری دو سازمان گسترش و جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلف صنعتی همچون الکترومکانیک ، پتروشیمی و آی تی اضافه کرد: با توجه به مشکلاتی که در زمینه کمبود آب و حتی خاک در کشور داریم، در برنامههای بعدی به فکر ایجاد پروژههای قوی برای شروع کشاورزی هوشمند هستیم.
رئیس جهاد دانشگاهی در پایان بیان کرد: با توجه به همکاریهای خوبی که در گذشته با سازمان گسترش و نوسازی صنایع داشتهایم، برنامهریزی کردهایم که با تقویت این روابط به دستاوردهای بزرگی در حوزه علمی و صنعتی دست یابیم.
انتهای پیام /