به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام; پتروشیمی ایلام در سال ۱۳۸۲ در استان ایلام تاسیس و حالا به بزرگترین شهرک صنعتی در غرب کشور تبدیل شده است.
احداث این مجتمع در تاریخ ۱۳۸۲/۰۴/۱۵ در بخش چوار و در زمینی به مساحت ۱۲۲ هکتار در فاصله ۱۸ کیلومتری از شهر ایلام آغاز شد.
پتروشیمی ایلام که با هدف ایجاد اشتغال ، استفاده بهینه از محصولات تولیدی پالایشگاه گاز ، ایجاد صنایع پایین دستی و رونق اقتصادی احداث شده، حالا به بزرگترین شهرک صنعتی در غرب کشور تبدیل شده است .مجتمعی که توانسته علاوه بر اشتغال بیش از ۳ هزار نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم سهم قابل توجهی در تولید محصولات پتروشیمی داشته باشد.
فرهاد دانشی مدیرعامل پتروشیمی ایلام در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام گفت : مجتمع پتروشیمی ایلام در سال بیش از ۳۰۰ هزار تن پلی اتیلن سنگین تولید می کند.
دانشی به صادرات محصولات پتروشیمی اشاره کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد از پلی اتیلن تولیدی به کشورهای چین ، ترکیه ، ارمنستان ، آذربایجان و گرجستان صادر می شود که نشان دهنده ی کیفیت بالای محصولات تولیدی این مجتمع پتروشیمی است.
مدیرعامل پتروشیمی ایلام ارزش اقتصادی حاصل از فروش محصولات تولیدی در این مجتمع را ۳۰۰ میلیون دلار در سال دانست و تاکید کرد:پلی اتیلن ایلام در دنیا به عنوان یک محصول با کیفیت و برند معرفی شده است.
دانشی یکی از مهمترین مزیت های پتروشیمی ایلام نسبت به سایر مجتمع های پتروشیمی در کشور را نزدیک بودن پالایشگاه به عنوان تامین خوراک پتروشیمی دانست و گفت : و با راه اندازی واحد الفین ، خوراک پتروشیمی ایلام را میشه به صورت مستقیم از پالایشگاه گاز که در ۵ کیلومتری پتروشیمی واقع شده تامین کرد.
وی ادامه داد : با توجه به ذخایر و میادین گازی موجود در استان میتوان استان ایلام را به یکی از قطب های پتروشیمی در کشور تبدیل کرد.
علیرضا عباسی یکی از تولید کنندگان محصولات پلاستیکی و نایلونی نیز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام گفت: بعد از راه اندازی خط تولید پتروشیمی توانستیم یک کارگاه تولید محصولات پلاستیکی و نایلونی بزنیم و برای بیش از ۱۰ نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کنیم .
توجه به اشتغال پایدار و صنایع پایین دستی یکی از مهمترین اهداف احداث پتروشیمی در استان ایلام بود و خوشبختانه این مجتمع توانست گام بلندی در راستای اقتصاد مقاومتی باشد.
بر اساس آمار بیش از ۳ونیم درصد از ذخایر نفتی و ۱۱ در صد از ذخایر گازی کشورمان در استان ایلام قرار دارد.
انتهای پیام/ه