![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
وی افزود: در این مانور هر تیم شامل پزشک، پرستار، ماما، تکنیسین دارو، روانشناس، کارشناس بهداشت محیط، کارشناس تغذیه بوده که تمام خدمات ویزیت و تحویل دارو و مشاوره به اهالی این روستاها رایگان ارائه خواهد شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: تیمهای گلستان، سمنان، خراسان شمالی و رضوی به ترتیب در روستاهای انارستانک و کجه از توابع شهرستان فردوس، روستای کرغند از توابع قاین، روستای بغداده از توابع شهرستان سرایان و همچنین تیم شهرستان بیرجند به همراه تیمهای امدادی در شهر بیرجند خدمات ارائه خواهند داد.
خامسان افزود: هدف از برگزاری این مانور ساماندهی و افزایش هماهنگی تیمهای بهداشت و درمان اضطراری استان ها، آمادگی تیمها در برابر حوادث غیرمترقبه و همچنین ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق روستایی کم برخوردار است.
انتهای پیام/ب