شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم گفت:برنامه حذف کنکور در گرو هماهنگی با آموزش و پرورش است، چرا که دانشآموزان در سالهای متوسطه باید در پذیرش بدون کنکور در دانشگاهها آماده شده و این آمادهسازی خود سه تا چهار سال زمان لازم دارد.
معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: اکنون دانشآموزان در شرایطی تحصیل میکنند که برای تستزنی و آزمون کنکور آماده میشوند، درصورتیکه برای حذف کنکور این شرایط باید تغییر کند.
یزدان مهر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت:متاسفانه در برنامه پنجم توسعه با منع خوابگاه سازی رو به رو بودیم که با برنامهریزی سازمان بودجه گشایشی در این زمینه برای برنامه ششم توسعه صورت گرفت و توانستیم فضای خوابگاهی را توسعه دهیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم بیان کرد: اکنون با تاکید وزیر علوم درمورد خوابگاههای متاهلی و مجردی و با برنامه ریزی سازمان برنامه و بودجه توانستهایم به یک هم افزایی مطلوب برسیم به طوری که 50 درصد از درآمد صندوق و 50 درصد از سازمان بودجه برای این کار تعریف شده است که در سال 97 مبلغی بر 500 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در اختیار دانشگاه یا بخش خصوصی گذاشته شود تا بتوانیم 200 خوابگاه احداث کنیم.
صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: ساخت خوابگاه از محل اعتبارات دولتی در برنامه پنجم توسعه کشور متوقف شده بود اما در برنامه ششم توجه خاصی به این بخش شده است.
وی با بیان اینکه از محل منابع بانکی ۵۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاههای دانشجویی در سال ۹۷ پیش بینی شده است، ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبارات دولتی باید از ظرفیتهای خیرین و تسهیلات بانکی برای توسعه خوابگاه دانشجویی استفاده شود.
معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت:نباید شرایطی فراهم شود تا افراد شاخص از دانشگاه ها خارج شوند اما با این مصوبه ممکن است استادان زودتر از موعد اقدام به بازنشستگی کنند.
محمد مهدی طهرانچی عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی گفت:
توسعه سما یک الزام برای دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: سازمان سما این ویژگی را دارد که به صورت یک منظومه تحصیلی از پیش دبستانی تا دکتری در کنار دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت کند.
صديقي رئیس سازمان امور دانشجویان گفت:امیدوار هستیم امسال برای اعزام دانشجویان بورسیه تحصیلی در داخل و خارج از کشور با مشکل مواجه نشویم تا ۲۰۰۰ نفر از جمعیت دانشجویی بتوانند از فرصت مطالعاتی در خارج یا داخل کشور استفاده کنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر اینکه بورسیه داخل کشور دانشجویان دکترا تقریبا متوقف شده است، گفت: به دلیل زیاد بودن تعداد فارغالتحصیلان دکتری، امکان اعطای بورسیه داخل وجود ندارد، اما برای امسال مصوبه شورای مرکزی بورس به مرکز هیئت علمی وزارت علوم این اجازه را داده است که دانشگاههای مناطق دور در برخی از رشتههای مورد نیاز، امکان بورس داخل داشته باشند و این نیاز براساس اعلام مرکز هیئت علمی وزارت علوم تعیین میشود.
انتهای پیام/