144 ایده برای این رویداد ملی فناوری سلامت ارسال شده است که با داوری اولیه ایده‌ها، صاحبان 35 ایده، امتیاز شرکت در این دوره آموزشی را کسب کردند.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  با معرفی ایده پردازانِ برگزیده ی مرحله اول داوران رویداد ملی فناوری سلامت، نخستین کلاس دوره آموزشی ایده پردازان، در دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد. 

 این کلاس های یک روزه، سه هفته متوالی ادامه دارد. در این دوره آموزشی 35 ایده پرداز، نحوه ارائه ایده در روز نهایی رویداد را که با حضور استادان صنعت و دانشگاه همچنین سرمایه گذاران دولتی و بخش خصوصی برگزار خواهد شد، آموزش می بینند. اسامی ایده پردازان برگزیده ی مرحله اول داوری رویداد در سایت مربوطه قابل مشاهده است.

دبیرخانه رویداد ملی فناوری سلامت اعلام کرد 144 ایده برای این رویداد دریافت کرده است که با داوری اولیه ایده ها، صاحبان 35 ایده، امتیاز شرکت در این دوره آموزشی را کسب کردند. در پایان این دوره آموزشی با رأی داوران و استادان دوره آموزشی، 18 ایده برای روز نهایی رویداد ملی فناوری سلامت انتخاب می شوند.
رویداد ملی ایده بازار فناوری سلامت 24 بهمن با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر در تالار اجتماعات مرکزی این دانشگاه برگزار خواهد شد.

وطن پور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای سیاستگذاری ایده بازار فناوری سلامت با اعلام حمایت از رویدادهایی که منجر به پرورش ایده های خلاق می شود، از ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعنوان بهترین و حرفه ای ترین گروه ها در این زمینه یاد کرد و خواستار کمک مادی و معنوی به این نهاد شد.

پژوهشگران و ایده پردازان می توانند آخرین اطلاعات و اخبار مربوط به نخستین رویداد ملی فناوری سلامت را پیگیری و طبق برنامه های اعلام شده، در کلاس های دوره آموزشی شرکت کنند.

از پژوهشگران و ایده پردازان خواسته شده بود ایده های خود را برای رویداد ملی ایده بازار سلامت در سه حوزه ی دارو، فناوری اطلاعات و رباتیک بفرستند.

حوزه دارو: فناوری های نوین در داروسازی و دارو رسانی، ژن تراپی و نانو داروها.

حوزه فناوری اطلاعات: بیو انفورماتیک، سامانه های تشخیصی و درمانی در حوزه سلامت، اپلیکیشن های سلامت بویژه در حوزه آموزش، پیشگیری و بهداشت، هوش مصنوعی در حوزه سلامت و سامانه های هوشمند در حوزه سلامت.

حوزه رباتیک: تجهیزات پزشکی رباتیک، میکرو روبات ها، نانو ربات ها و داروهای بیو الکترونیک، شبیه سازهای آموزشی، چاپگرهای سه بُعدی و بیوسنسورها و نانو بیوسنسورها.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار