حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با اعلام شعار کانون‌های مساجد در دهه فجر، به تشریح ویژه برنامه‌های مساجد پرداخت.

///به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست خبری تشریح ویژه برنامه‌های مساجد کشور در ایام الله دهه فجر، با حضور حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی دبیر ستاد عالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد، صبح امروز سه شنبه دهم بهمن ماه در ساختمان شبستان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین حبیب رضا ارزانی در ابتدای این نشست، با تشریح ویژه برنامه های مساجد در دهه فجر گفت: مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی شعار امسال ما است، چرا که مساجد هم آغازگر انقلاب بود و انقلاب ما باید به مساجد ختم شود.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی ادامه داد: در همین مساجد بود که پایگاه‌های انقلاب شکل گرفت و از همین مساجد نیز پابرجا می‌ماند.

وی تاکید کرد: سعی کردیم با در نظر گرفتن حوزه‌های مختلف کاری کنیم که مسجد فقط برای نماز خواندن نباشد، چراکه مکانی برای عبودیت و درسهای مختلف با خدا است و مابقی کارها در مسجد رنگ عبودیت پیدا می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی بیان کرد: ما با همکاری ۱۴ دستگاه برای ۲۴ هزار مسجد، بیست و هشت فعالیت در کمیته مساجد دهه فجر را در نظر گرفتیم.  ۳۹ هزار مسجد در ایام الله دهه فجر با برگزاری محافل خاطره گویی با حضور مبارزین انقلابی و راویان جنگ و همچنین مسابقات قرآنی در کمیته قرآنی مساجد، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیرند.

حجت الاسلام و المسلمین ارزانی با اشاره به ویژه برنامه «۱۰ شب، ۱۰ مسجد»؛ اظهار کرد: برای این ویژه برنامه، ۱۰ مسجد برتر از استان ها و شهر‌ها انتخاب شده و برنامه‌های ویژه‌ای از قبیل سرود، خاطره گویی و ... برگزار می‌شود. همچنین از هنرمندان مسجد و کسانی که در پیروزی انقلاب ما موثر بودند، دعوت می شود.

وی با اشاره به دعوت از مسئولان، نمایندگان مجلس، فرمانداران و استانداران کشور، بیان کرد: مساجد یک تریبونی است که مردم خیلی راحت از طریق مساجد با مسئولان خود صحبت کرده و دغدغه و مشکلات خود را با مسئولان درمیان بگذارند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارج نهادن به مقام شهدای انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ما نیز غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا و دیدار با خانواده های شهدا دفاع مقدس و مدافع حرم را در ویژه برنامه های دهه فجر قرار دادیم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی افزود: ما امسال بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری، بحث دیدار با خانواده های شهدای اقلیت های دینی را دستور کار قرار دادیم تا این دیدار ها به حفظ همدلی و انسجام وحدت اسلامی کمک کند.

وی درخصوص فعالیت های کانون های فرهنگی مساجد بیان کرد: تشکیل هیئت های اندیشه ورز در مساجد یک برنامه ویژه ای است، که برای کانون های مساجد در سه سطح ملی، ستاد عالی و کانونی در نظر گرفته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی با اشاره به اینکه مباحث خدمات اجتماعی در مساجد کاهش پیدا کرده است، گفت: خدمات اجتماعی بحث مهمی است که در اعتلای هم زیستی اجتماعی مومنانه در کانون های مساجد کشور شکل گرفته است، مساجد ما فقط جایی برای نماز خواندن شده است به همین منظور تلاش کردیم تا فعالیت های اجتماعی مثل خدمات سلامت و یا آموزش در مسجد را داشته باشیم و از ظرفیت های مردمی و اجتماعی استفاده کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین ارزانی در پایان خاطرنشان کرد: هر مسجد یک کانون خواهد داشت و باید درنظر داشته باشیم و تلاش کنیم تا چهارسال آینده از پدر پولدار به یک پدر فکور برای کانون های مساجد تبدیل شویم و در کنار مساعدت های مالی، ایده برای برگزاری کانون‌های مساجد ارائه بدهیم. به همین منظور پورتابل جامع کانون های فرهنگی هنری مساجد را برای ارتباط بیشتر مساجد با یکدیگر راه اندازی کرده ایم.

گفتنی است؛ تشریح کامل ویژه برنامه‌های مساجد را در زیر می توانید مشاهده کنید:

* برگزاری محافل خاطره در مساجد با حضور مبارزین انقلابی.

* برگزاری مسابقات قرآنی، برگزاری شب شعر انقلاب اسلامی

* برگزاری نشست های بصیرتی

* پیش بینی مشاركت بیش از ٣٩٥٠٠ مسجد و كانون فرهنگی هنری مساجد

* غباروبی و آذین بندی امامزادگان

* برگزاری نمایشگاه های عكس و پوستر با موضوع انقلاب

* معرفی مساجدی كه پایگاه انقلاب و نقش آفرین بودند

* اكران فیلم های جشنواره مردمی عمار و فیلم های مستندی و سینمایی

* حضور مسئولین استانی و شهرستانی، غباروبی و عطرافشانی مزار شهداء

* تاكید بر برنامه ریزی جهت برگزاری مراسم ها

*نشست ها با اولویت مساله قدس و محكومیت سخنان ترامپ

* تشكیل هیات های اندیشه ورز در مساجد، ارائه خدمات رفاهی، پزشكی و كلاس های آموزش در مساجد، گردآوری دیدگاه های مشاهیر بین الملل درباره امام راحل

* دعوت از شخصیت های ادیان توحیدی برای ویژه برنامه های دهه فجر

* انتخاب شعار كمیته مساجد دهه فجر، برپایی نمایشگاه عكس از دوران قبل و بعد از انقلاب و برگزاری جشنواره و مسابقات فرهنگی

* هماهنگی با دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم برای اعزام مبلغ به سراسر كشور

* برگزاری مسابقات فرهنگی در فضای مجازی با عنوان وحدت جهان اسلام

* استفاده از ظرفیت پایگاه های اطلاع رسانی تحت پوشش دستگاه های عضو كمیته مساجد

* برنامه ریزی لازم به منظور هرچه باشكوه تر برگزار كردن نماز جماعت ظهر

* برگزاری همایش های نقش زنان در تداوم انقلاب و تحقق تمدن اسلامی

* طرح بصیرت فاطمی جهت اجراء در مساجد توسط كانون های فرهنگی هنری مساجد

* گفتمان سازی انقلاب در قالب كارگاه آموزشی

* اجرای طرح سلامت در مساجد و كانون های فرهنگی هنری مساجد ویژه دهه فجر و اهداء خون اعضای كانون های فرهنگی

* برگزاری همایش های متعدد در استان های مرزی با حضور بزرگان اهل سنت و شیعه، برگزاری مراسم بزرگداشت انقلاب اسلامی به صورت بومی.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: دهه فجر ، مسجد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار