![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، لیلا پیکانپور اظهار کرد: مسابقات اسلالوم قهرمانی کشور هفته پیش به میزبانی خوزستان برگزار شد و دو بخش آقایان و بانوان در آن حضور پیدا کردند.
وی به حضور 15 استان در این رقابتها اشاره کرد و افزود: من در کلاس تا 1500 سیسی بانوان شرکت کردم که البته تنها نماینده از استان اصفهان در این بخش محسوب میشدم.
بانوی اتومبیلران اصفهانی اضافه کرد: در روز انتخابی جزو 6 نفر اول بودم و به فینال راه پیدا کردم؛ در نهایت هم به مقام دوم رسیدم و نایبقهرمان شدم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته قهرمان سال کلاس پراید اختصاصی در رشته سرعت شدم، به خاطر هزینههای بالایی که داشت و اینکه خیلی حرفهای کار کردم امسال تصمیم گرفتم در اسلالوم ادامه فعالیت دهم چون هم هزینههایش کمتر است و هم میخواستم کمی به خودم استراحت داده باشم.
انتهای پیام/م