عبداللهی گفت: با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت و سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌شود.

پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر با کاهش میزان نمک مصرفی در نان/۵۰ درصد نانوایی‌ها استاندارد‌های نمک را رعایت می‌کنندبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص کیفیت آرد و نان موجود، گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردها لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان(که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می کنند.

۵۰ درصد نانوایی ها استاندارد های نمک در نان را رعایت می کنند

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه طبق آخرین گزارشات مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ۵۰ درصد نانوایی ها استاندارد های نمک در نان را رعایت می کنند، افزود: نان مهم ترین منبع دریافت نمک در غذای ایرانی هاست و به طور متوسط ایرانی ها روزانه ۳۰۰ تا ۳۱۰ گرم نان مصرف می کنند که با اجرای ۱۰۰ درصدی کاهش میزان نمک در نان، می توان روزانه سه گرم نمک مصرفی را کاهش داد تا با کاهش میزان نمک مصرفی از بروز بیماری های غیرواگیر مثل فشارخون، دیابت و سکته های قلبی و مغزی جلوگیری شود.

 عبداللهی یکی از معایب آرد توزیع شده در نانوایی ها را سبوس گیری بیش از اندازه از آرد توسط کارخانجات آرد بیان کرد و گفت: در صدد هستیم، میزان سبوس گیری از آرد را کاهش دهیم تا بتوانیم بروز بیماری های غیرواگیر را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار