وی ادامه داد: یکی از مهمترین اولویتهای این دانشگاه ارتقا رتبه در سطح ملی و بین المللی است، جایگاه و رتبه بین المللی دانشگاهها یکی از شاخص های مهم در حوزه روابط بین المللی و ارتباط با دانشگاه های دیگر به شمار می رود.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: در حال حاضر این دانشگاه توانسته در تدوین سند بین المللی،جذب دانشجویان خارجی ،دوره های و پروژه های مشترک و دعوت از اساتید خارجی تاکنون قدم بردارد و این مورد یکی از اقدامات مهم این دانشگاه تاکنون بوده است.
خاکی صدیق تصریح کرد: یکی از شاخص های کلان این دانشگاه این است که باید جزء چند دانشگاه برتر دنیا باشد و برای این کار هم پروژه ای با بودجه 400 میلیارد تومان کنار گذاشته شده است.
وی بیان کرد:در حال حاضر ما سومین دانشگاه برگزیده در کشور هستیم و طبعا باید این عدد را به کمتر هم برسانیم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر افزود: ارزیابی جایگاه دانشگاه در مقایسه با دانشگاههای خوب دنیا و رفع ضعفها و معایب، جذب دانشجویان خارجی از مزایای ارتقا رتبه بین المللی دانشگاه ها به شمار می رود.
خاکی صدیق عنوان کرد: با توجه به محدویت های مالی و نیروی انسانی باید دانشگاه را به تراز بین المللی برسانیم، ما باید تمام ارکان اصلی دانشگاه را برای رسیدن به این هدف بسیج کنیم و نباید دانشگاهی دسته 2 باشیم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: محدویت های جدی داریم ولی علیرغم این محدویت ها باید در این زمینه ورود پیداکنیم.
خاکی صدیق ادامه داد:ادامه کار در دانشگاه مستلزم تغییر در رویکرد در دانشگاه است و این امر هم با بین المللی سازی صورت می گیرد باید ارتقا در دانشگاه اصلاح و درجهت بین المللی سازی انجام شود.
وی اضافه کرد: باید رشته های فعلی را باجدیت دنبال کنیم و ادامه دهیم و رشتههایی که می تواند تراز بین المللی را در دانشگاه بالا ببرد، ایجاد کنیم.
انتهای پیام/