محمدرضا اسدی معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران، در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: پیگیری طرح غربالگری شنوایی در بهزیستی استان تهران، توسط حوزه توسعه و پیشگیری این مجموعه انجام می شود.
اسدی ادامه داد: طرح غربالگری شنوایی به صورت اجباری در تمام بیمارستانها از بدو تولد کودکان و تا چند روزگی آنها اجرا میشود و کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی، پس از شناسایی موارد مشکوک به مراکز توانبخشی بهزیستی معرفی میشوند.
وی اضافه کرد: حوزه توسعه و پیشگیری بهزیستی استان تهران، پس از شناسایی کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی و تایید مشکل آنها توسط پزشکان متخصص، آنها را به عنوان اولویت نخست توانبخشی به مراکز درمانی معرفی میکنند.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران خاطرنشان کرد: ارائه خدمات توانبخشی و همچنین ارائه واگذاری تجهیزات مربوط به اختلالات شنوایی از جمله کارهایی است که برای کودکان مبتلا به اختلالات شنوایی انجام میشود.
اسدی یادآور شد: در حال حاضر هزینه نهایی کاشت حلزون برای کودکانی که دچار اختلال شنوایی هستند، بین 20 تا 30 میلیون تومان تمام میشود که بر اساس یک همکاری 3 جانبه و مشارکت خانواده کودکان فوق به انجام میرسد.
وی تاکید کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، نماینده یکی از سمنها و موسسات خیریه و سازمان بهزیستی کشور، سه دستگاهی هستند که هزینه کاشت حلزون توسط آن ها و به صورت سهم 30 درصدی برای هر دستگاه، پرداخت میشود و سهم خانواده کودک دچار اختلال شنوایی نیز سهمی 10 درصدی است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران اظهار کرد: سن مناسب برای کاشت حلزون و کاندید شدن آنها برای پیگیری مراحل درمانی 5 سالگی به بعد است.
اسدی افزود: در حال حاضر 844 کودک دارای اختلال شنوایی هستند و اختلال شنوایی آنها نسبتا شدید است و از این تعداد حدود 40 درصد کاندید کاشت حلزون هستند.
انتهای پیام/