به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست هماندیشی کسب و کارهای نوپای حوزه سلامت به میزبانی معاونت اجتماعی وزارت بهداشت و با حضور کسبکارهای نوپای مطرح و فعال این حوزه از سراسر کشور برگزار شد.
در این نشست سید هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تارا، رییس دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، نصیری، مدیرکل خیرین و موسسات خیریه سلامت و سمانه زمانی، مدیرکل سلامت شهرداری تهران، حضور داشتند.
در آغاز نشست نشست هماندیشی کسب و کارهای نوپای حوزه سلامت که به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات و ساز و کار تدوین آییننامههای مورد نیاز برای حمایت از این کسب و کارهای نوپا در این حوزه و رفع موانع موجود برگزار شد، ایازی با اشاره به پانزدهمین نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حضور رییس جمهور عنوان کرد: در این جلسه مقرر شد که کارگروهی برای ساماندهی فعالیت کسب وکارهای نوپا تشکیل شود و عزم وزارت بهداشت در این زمینه جدی است.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت افزود: فلسفه برگزاری این جلسه شنیدن نقطهنظرات کسب و کارهای نوپای فعال حوزه سلامت در این خصوص در راستای بهبود عملکرد نظام سلامت است.
رئیس شورای فرهنگ سلامت با پرداختن به موانع و سختیهای فعالیت کسب و کارهای نوپا در حوزه سلامت گفت: قطعا شما میپسندید که مجوز داشته باشید و در یک چارچوب مشخص و نظاممند و بدون موانع قانونی و اداری فعالیت کنید و ما هم به دنبال تضمین امنیت اطلاعات و حریم خصوصی مردم و امنیت حرفهای شما هستیم.
رییس دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در ادامه جزییاتی را در زمینه موارد مربوط به اخذ مجوز از وزارت بهداشت و ضرورت امنیت اطلاعات بیماران بیان کرد و راهکارهایی را در خصوص استفاده از پایگاههای داده وزارت بهداشت و موانع موجود و اتخاذ تدابیر لازم برای همکاری گسترده با کسب و کارهای نوپا با حاضران در میان گذاشت.
جهانگرد هم ضمن اشاره به جوان بودن و تازگی این مبحث در ایران گفت: تعامل و گفتوگوی سازنده میتواند بسیاری از مسایل و مشکلات را حل کند.
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات افزود: موضوع دنیای سلامت، حریم خصوصی است و فهرستی از مشکلات و موانع بخش سلامت در حوزه IT که افزون بر مشکلات و موانع عمومی است با همکاری سایر بخشهای دخیل از جمله کسب و کارهای نوپا باید تهیه شود که ما در وزارت ارتباطات نهایت همکاری خود را در این زمینه اعلام میکنیم.
جهانگرد با پرداختن به مضیقه مالی دولت گفت: دولت، اما در بحث استارتآپها سرمایهگذاری مناسبی کرده است و از آنها حمایت میکند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به آمادگی کامل وزارت ارتباطات برای همکاری در تشکیل کارگروه IT سلامت و تدوین آییننامههای مربوطه، گفت: ما در وزارت ارتباطات با ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه، آماده ارایه تسهیلات در این حوزه هستیم.
در پایان ایازی ضمن جمعبندی موارد مطروحه، تشکیل کمیسیون مشترک کسب و کارهای نوپا با حضور اعضای حاضر و به طور مستمر با معاونت اجتماعی وزارت بهداشت را برای گشایش در این زمینه اعلام کرد و خواستار پیگیری و حضور فعالان و صاحبنظران در آن کمسیون شد.
انتهای پیام/