خوردن آگاهانه از روشهای کاهش اشتهاست؛ بهتر است در حین صرف وعده غذایی به جای انجام کارهای روزمره در خوردن غذا تمرکز کنید.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
جالب است بدانید که زالو در درمان بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج بسیار موثر است؛ بزاق دهان زالو به علت داشتن مادهای به نام هیرودین خاصیت درمانی دارد؛ این ماده، ضد انعقاد خون بوده و موجب رقیق شدن آن و باز شدن گرفتگی عروق و رگها میشود؛ در نتیجه مانع بسیاری از سکتهها و بیماریهای قلبی شده و موجب خونرسانی بیشتر به مغز و بدن میشود.
از زالو برای درمان انواع آرتروز، میگرن، انواع سردرد، سینوزیت، بیماریهای چشمی و عفونی استفاده میکنند.
اگر اشتهای زیادی برای خوردن غذا دارید میتوانید با چند راه ساده اشتهای خود را کم کنید؛ یکی از این روشها نوشیدن یک لیوان بزرگ آب پیش از هر وعده غذاست؛ دقت کنید که آب را تنها پیش از غذا بنوشید؛ مصرف آب در حین غذا باعث بروز رفلاکس معده میشود.
خوردن آگاهانه از روشهای کاهش اشتهاست؛ بهتر است در حین صرف وعده غذایی به جای انجام کارهای روزمره در خوردن غذا تمرکز کنید.
محققان تایوانی دریافتهاند خوردن کیوی در شب و پیش از خواب، بسیار مفید است؛ کیوی میتواند کیفیت خواب شما را بالا ببرد؛ از خواب پریدگی مداوم در طول خواب را از بین برده و مدت زمان آن را افزایش میدهد؛ ضمن اینکه موجب میشود صبح که از خواب بیدار میشوید احساس سرحالی بیشتر داشته باشید.
نوشیدن شیر هم میتواند در آرامش بخشی به انسان پیش از خواب کمک زیادی کند.
برنجی که پخته شده را هیچگاه در فضای آزاد نگذارید؛ پژوهشگران دریافتهاند که یک نوع باکتری به نام باسیلوس سرئوس در برنج پخته شده رشد میکند که برای سلامتی اسنان خطرناک است.
این باکتری قادر به ایجاد سندروم اسهال و تهوع است و موجب بروز اسهال و تهوع میشود؛ همچنین یکی از عوامل ایجاد مسمومیتهای غذایی است.
هپاتیت E، بیماری مشترک بین دام و انسان است، به همین دلیل توصیه میشود افرادی که با حیوانات کار میکنند نکات ایمنی را برای پیشگیری از این بیماری رعایت کنند؛ حیوانات مانند گاو و گوسفند میتوانند مخزن عفونت هپاتیت E بوده و سبب آلوده شدن حیوانات دیگر و محیط اطراف شوند که ممکن است این بیماری را به انسان منتقل کنند.
درد شکم، تهوع، استفراغ، تب و آنفولانزا از نشانههای مقدماتی این بیماریاست که با گذشت زمان ممکن است فرد به زردی (یرقان) هم مبتلا شود.
توصیه میشود سبزیجات را تا جایی که میتوانید تازه مصرف کنید و از فریز کردن آنها خودداری کنید.
نگهداری سبزیجات در فریزر علاوه بر اینکه موجب از دست رفتن طعم آنها میشود؛ باعث از بین رفتن بسیاری از خواص نیز خواهد شد؛ متخصصان تغذیه بهترین دما برای نگهداری سبزیجات را بین ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد میدانند.
انتهای پیام/
نمی دانستیم که ویروس هپاتیت E باعث انفلوآنزا میشود!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟